L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol ja té en marxa el sorteig del Dia de la Mare, que es realitzarà el 5 de maig: per a participar només cal comprar en algun dels cent comerços d'ACEP

Un total de 34 empreses de Puçol han aportat distints regals perquè l'únic bitllet guanyador del sorteig del Dia de la Mare tinga un premi a l'altura de la celebració. No cal fer gens especial, només comprar en qualsevol dels cent comerços d'ACEP, omplir un bitllet amb les teues dades i creuar els dits el dilluns 5 de maig.

Elles ens regalen la vida. Això no es pot superar… però sí es pot agrair”: és l'eslògan davall el qual l'associació de comerciants ha organitzat el seu segon sorteig d'enguany, després de l'èxit del sorteig del Dia del Pare celebrat el 20 de març.

Però amb una novetat molt important: ara tenim 34 regals per al guanyador únic del sorteig”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP. “En el Dia del Pare eren 15 patrocinadors que aportava cada un un regal, esta vegada oferim més del doble, la qual cosa demostra que els comerços estan cada vegada més conscienciats que cal mullar-se… i esperem que els veïns també ho facen”.

Els comerciants tenen clar que Puçol és el millor centre comercial per a tots els veïns, perquè oferixen el mateix, a preus semblants, però amb la comoditat que oferix poder comprar mentres passeges pel teu poble i la garantia de poder acostar-te directament amb el teu comerç davant de qualsevol dubte.

Després del sorteig de Nadal al gener, el Dia del Pare al març i el Dia de la Mare al maig, ACEP ja té preparada la seua gran proposta per a enguany: la fira comercial Puçol DeMostra, que se celebra els dies 7 i 8 de juny en l'Avinguda Mancomunitat, un lloc que el passat any va aconseguir atraure més veïns que en les últimes edicions i que, per tant, es consolida com un espai ideal perquè els veïns puguen descobrir tots els avantatges de comprar en els comerços del seu poble.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

07 abril 2014
FaceBook  Twitter  

Altres