Treballar en el camp amb seguretat: 34 vehicles han passat la ITV mòbil al març a Puçol

Al març i a l'octubre, la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Massalfassar desplaça una unitat mòbil a Puçol perquè els agricultors puguen realitzar la revisió. Dos inspectors i un administratiu formen l'equip de treball que al març ha revisat 34 vehicles, la majoria agrícoles, encara que també s'han acostat 3 ciclomotors.

Per als agricultors de Puçol és un gran servici, perquè tindre la unitat mòbil junt amb la muralla del camp de futbol evita que eixos vehicles agrícoles hagen de desplaçar-se fins a Massalfassar, quelcom que seria molt difícil per vies públiques”, explica Salva Almenara, el regidor d'agricultura.

Per a aconseguir que la visita siga efectiva, des de la ITV porten 16 anys enviant prèviament una carta als agricultors locals, indicant-los la data de la visita i, sobretot, l'estat en què es troba el seu vehicle. A més, compten amb el suport de l'ajuntament, que realitza campanyes informatives a través dels mitjans de comunicació locals: periòdic, pàgina web, xarxes socials i cartells en distints locals.

La clau és tindre la base de dades al dia, així podem avisar unes setmanes abans als agricultors, en especial als que han de passar-la prompte perquè els caduca el termini”, apunta Salvador Blanch, inspector de la ITV de Massalfassar. “Amb Puçol és molt fàcil treballar perquè des de l'ajuntament es mouen molt i promocionen el tema perquè els agricultors estiguen conscienciats. Molta faena, però val la pena”.

Una faena que en la revisió de març s'ha materialitzat en 34 inspeccions completes al llarg del matí, un nombre molt elevat comparat amb altres poblacions de la comarca… i és que els agricultors de Puçol tenen clar que cal treballar, però amb seguretat.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face

211-itv-movil-muralla-1

27 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres