El 27 de març s'obri el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua: per només 10 euros descobrix que hi ha una altra forma de disfrutar de l'escola… també en vacacions

L'Àrea de Benestar Social convoca una nova edició de l'Escola de Pasqua, una solució per a les famílies que treballen i busquen alternatives per als seus fills durant el període de vacacions. Per 10 euros, els xiquets de 4 a 12 anys tenen una oportunitat perfecta de disfrutar d'una altra classe d'escola… i els pares, tan tranquils.

Eixe és el principal objectiu de les tres escoles municipals que posem en marxa durant les vacacions d'estiu, pasqua i nadal: conciliar la vida laboral i familiar dels que treballen mentres els seus fills estan de vacacions”, explicaEloísa Rosa Martínez, la regidora de la dona. “A més, estem treballant amb preus pràcticament simbòlics, perquè tots tinguen l'oportunitat de disfrutar d'esta manera tan agradable de fer escola”.

I és que l'Escola de Pasqua no és una escola més, sinó un lloc on disfrutar de jocs, manualitats, dibuixos, cançons populars i alguna que una altra sorpresa que no podem desvelar. Del 22 al 25 d'abril, el col·legi públic Jaume I es convertix en un espai d'oci, diversió i aprenentatge per a 80 xiquets empadronats a Puçol i nascuts entre 2002 i 2009.

Com ja s'ha fet en les últimes escoles organitzades per l'Àrea de Benestar Social, hi ha dos terminis d'inscripció: del 27 al 31 de març, si un realitza els tràmits a través de la Seu Electrònica (en www.puçol.es); i del 7 al 8 d'abril, si realitza els tràmits de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll.

Estes vacacions, per 10 euros disfruta de l'escola com mai abans l'havies fet.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

14 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres