L'Escola Municipal de Bàsquet de Puçol posa en pràctica una altra forma de motivar els alumnes: tots junts en el pavelló de La Fonteta per a veure en directe el València Basket – Laboral Kutxa

El diumenge 2 de febrer a la vesprada, un total de cent persones, entre alumnes de l'Escola de Bàsquet de Puçol i familiars que es van apuntar a esta classe pràctica, van realitzar una visita a la Fonteta de Sant Lluís per a disfrutar del partit entre el València Basket i el Laboral Kutxa, en el que es va imposar l'equip local per 67-55.

En esta visita dels més xicotets a la Lliga Endesa van participar els equips aleví, infantil i cadet de l'escola. Tots ells ho van passar fenomenal en companyia dels seus pares, germans i, naturalment, dels ídols de tota l'escola, amb els que van poder fer-se fotos al final del partit: Dublejvic, Lischuk i Pablo Aguilar van ser els més sol·licitats.

Este tipus d'activitats és especialment motivador per als més menuts i és una de les noves propostes d'una escola que enguany ha tingut un gran creixement i espera seguir esta línia ascendent després de celebrar el passat any el 25 aniversari de la seua creació.

Informa: Juan José Sancho | Fotos: Club Bàsquet Puçol

fotos face

224-alumnos-alevines

05 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres