Preestrena a preu reduït de “La mar de flamenco” el diumenge 9 de març en la Casa de Cultura de Puçol, quatre dies abans de la seua estrena oficial en el Teatre Principal de València

El diumenge 9 de març, la sala d'actes de la Casa de Cultura es vist de gala per a un preestrena al gran: La mar de flamenco es pot veure per només 8 euros i, a més, una setmana abans de la seua estrena en el Teatre Principal de València, on està programada durant el període de falles. La venda anticipada de localitats està oberta des del 5 de març, en la pròpia Casa de Cultura, de 18 a 20 hores.

La mar de flamenco és un espectacle que mostra diversos pals del ball flamenc enriquits amb una visió moderna a càrrec dels seus coreògrafs. L'obra pretén aprofundir en les arrels de l'art i ressaltar tant la part estètica com l'escènica, duta a terme amb la frescor i l'esperit d'una nova companyia.

Deu ballarins i cinc músics sobre l'escenari en un espectacle per als que amen el ball, la música, el flamenc i el teatre.

Informa: Sabín | Disseny cartell: La Mar de Flamenco

04 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres