T'agrada contar històries a la llum de la foguera? Ara pots traure't el títol oficial de monitor de temps lliure amb el curs que organitza la Regidoria de Joventut en l'Espai Jove

Fins al 24 de febrer està obert el termini d'inscripció per a les 30 places del curs homologat per la Generalitat Valenciana de monitor de temps lliure. L'Espai Jove acull esta edició de 250 hores formatives per a un dels cursos que més demanda té en l'actualitat entre els jóvens.

Des de l'ajuntament organitzem distints tipus de cursos formatius, a vegades de curta duració, centrats en matèries molt concretes, i en este cas un genèric, de llarga duració i amb titulació oficial homologada per l'Institut Valencià de la Joventut”, explica José Luis Gómez, tècnic de joventut. “És una bona oportunitat per a aquells que es plantegen treballar en el camp de l'animació, entre altres motius perquè esta titulació la sol·liciten tots els organismes que convoquen places”.

Este curs de monitor de temps lliure consta de 125 hores de formació teoricopràctica impartides en l'Espai Jove els dimarts i dijous a la vesprada, i altres 125 hores de pràctiques en distints organismes i entitats. El preu d'inscripció és de 125 euros i les classes s'impartixen del 4 de març al 22 de maig.

La inscripció es realitza a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Puçol, a la que es pot accedir des de la pàgina web municipal (www.puçol.es). Els interessats a ampliar informació poden fer-ho telefonant al 650 858 151 o per mail, escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Si el teu futur està en l'animació date pressa, les places són limitades. Al final d'esta notícia tens l'enllaç directe per a poder inscriure't.

Informa: Sabín | Diseny cartell: Sento Pascual

sede electronica 1

03 Febrer 2014
FaceBook  Twitter  

Altres