Vols disfrutar de la cultura xinesa? Acosta't el dissabte 1 de febrer al matí al Sindicat Agrícola i disfruta amb tallers, jocs i exhibicions de kung-fu, tot això gratis

Celebrar l'any nou xinés és el motiu triat per l'escola He-Ren de València i l'Associació de Cultura i Arts Tradicionals Xineses de Puçol per a organitzar una matinal, el dissabte 1 de febrer, de 10 a 13.30 hores, en la que el Sindicat Agrícola es convertix en una autèntica ambaixada de la cultura oriental.

Durant el matí es combinaran les exhibicions de kung-fu —a càrrec dels alumnes de les escoles de Puçol i València—, amb altres activitats dirigides a tots els públics, com els tallers de pintura en pergamí, fanalets voladors, retallables o les danses i balls tradicionals.

Els xiquets podran emportar-se a casa totes les manualitats que realitzen durant el matí”, explica Paco Serrano, professor d'arts marcials. “A més, realitzarem propostes noves, com el tangram o el teatre de llum negra, és a dir, el públic descobrirà i practicar molts aspectes de la cultura xinesa i tot això gratis, per descomptat”.

La cita, l'1 de febrer en la sala d'actes del Sindicat Agrícola.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Montse Jaraba

26 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres