La ràpida actuació de la Policia Local i dels bombers ha permés que els dos incendis succeïts en el cap de setmana de Sant Antoni s'hagen controlat ràpidament

Durant el cap de setmana de la festivitat de Sant Antoni, 18 i 19 de gener, la Policia Local de Puçol ha participat en les labors d'extinció de dos incendis succeïts en el nostre terme municipal: el primer d'ells en la marjal pròxima a la platja (zona de matoll) i el segon en una planta baixa del nucli antic de la població.

En ambdós casos, no cal lamentar danys personals, tan sols de caràcter material, en gran manera per la ràpida actuació de les forces de seguretat.

Des del Departament de Policia Local s'efectua un crida als veïns de Puçol perquè en cas d'ús, durant estos dies de fred, de brasers, estufes, calefactors i electrodomèstics semblants s'extremen les precaucions per a evitar accidents.

En cas d'emergència, telefonen al  Centre d'Emergències 112, comunicant el tipus d'incidència i localització del mateix.

Des del Centre d'Emergències s'activaran tots els recursos necessaris (policia, bombers, sanitat…) per a atendre l'emergència.

Gràcies a tots per la seua col·laboració.

Informa i foto: Policia Local de Puçol

21 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres