A partir del mes de gener, els canvis d'estacionament passen de quinzenals a mensuals tant en el nucli urbà com en les urbanitzacions, per a major comoditat dels veïns

Fins a finals de 2013 cada quinze dies calia aparcar en un costat diferent dels carrers de Puçol. Després de realitzar un estudi dels problemes que genera als veïns, des d'este mes de gener el canvi d'aparcament es realitza de forma mensual, per la qual cosa ja s'han adaptat els senyals del nucli urbà i les urbanitzacions.

No té sentit el canvi quinzenal i més quan coincidix amb caps de setmana en què als veïns els agrada descansar fins més tard”, explica el regidor de trànsit, Chimo Galcerá. “Per això hem modificat les quasi quatre-cents senyals d'aparcament del nucli urbà i les urbanitzacions perquè s'aparque els mesos imparells en un costat i els pares en un altre”.

Una mesura que a més ha tingut un mínim cost econòmic ja que no s'han substituït les plaques existents per unes noves, sinó que la Brigada Municipal d'Obres i Servicis s'ha ocupat d'adaptar-les.

La idea suposa una major comoditat per als veïns, perquè evita eixos traçats amb moltes dificultats a què es veuen obligats els conductors, sobretot a primera hora del matí. El 16 de cada mes ja no cal alçar-se per a canviar els cotxes de costat: des de gener, el canvi només es realitza el dia 1 de cada mes.  

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

070-ximo-galcera1

16 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres