La Falla l'Antiga Muralla complix cinc anys de vida i ho fa amb la seua posada de llarg dissabte que ve, 18 de gener, amb la presentació oficial en el saló d'actes de la Casa de Cultura

Javi Rivera és el president del 5t'aniversari de l'Antiga Muralla i des del primer moment ha tingut clar que cal potenciar este tipus d'efemèrides, perquè el món faller també necessita la il·lusió, el suport dels veïns i el reconeixement a tot un any de treball. Per això, per a la seua presentació oficial han preparat algunes sorpreses.

Sorpreses que no es desvelaran fins que s'òbriga el teló el dissabte 18 de gener, a partir de les 19 hores, quan s'inicia la presentació oficial en la Casa de Cultura. Comptaran, com és habitual, no sols amb la presència de tots els seus fallers, sinó també amb la visita de la resta de falles de la població, la Junta Local Fallera i algunes falles amigues vingudes d'altres poblacions.

Tenim moltíssima il·lusió per fer un acte bonic i emotiu”, explica Javi Rivera. “Pareix mentida, però ja són cinc anys de treball i il·lusió i continuem creixent: hem obtingut premis, cada any augmenta el nombre de fallers empadronats i a l'hora de participar en qualsevol festa sempre estem ací”.

L'afirmació del president no és gratuïta, de fet en les passades festes patronals, al setembre del 2013, ja es van encarregar d'organitzar una exposició de cotxes d'època que va ser catalogada per ells mateixos com “el primer acte del 5t'aniversari”.

Encara que no l'últim, perquè l'Antiga Muralla és una falla jove, no sols per l'edat del monument, sinó també dels propis components: gent amb il·lusió que treballa dia a dia perquè la presentació lluïsca per si sola, encara que també perquè la setmana fallera tots puguen disfrutar de les festes per què han treballat tot un any.

I, com diu Javi, “hi haurà sorpreses, però això ja es veurà el dia de la presentació”.

Impacients ens tenen.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Falla l'Antiga Muralla

15 Gener 2014
FaceBook  Twitter  

Altres