María Amparo Sanz es presenta en societat com a nova Fallera Major de la Junta Local

María Amparo Sanz es presenta en societat com a nova Fallera Major de la Junta Local

Dissabte passat 21 de novembre la Junta Local Fallera va celebrar la presentació de la seua Fallera Major, la senyoreta María Amparo Sanz i Pérez. El moment més emocionant de la vesprada es va produir quan el germà i la germana de la nova representant local van pujar a l'escenari per a regalar-li unes paraules que mai oblidarà. Després van rebre a les juntes locals falleres d'altres poblacions, que van voler estar presents per a felicitar a la nova Fallera Major.

 

A les 17'00 hores els membres d'esta junta es van concentrar en l'avinguda Molí de Vent per a començar el cercaviles, dirigint-se als diferents casals de la població per a arreplegar als màxims representants de cada falla. La primera parada va ser el casal de la Falla Picaio, i a continuació es van dirigir a les falles Molí de Vent, Hostalets, Palau-La torre i, finalment, la nova comissió, l'Antiga Muralla.

Una vegada arreplegats tots els presidents i falleres majors, la comitiva es va dirigir cap a la casa de la Fallera Major. Ja tots junts van fer un xicotet recorregut per la població per a acabar a les 19'00 hores en la Casa de Cultura i donar començament a l'acte de presentació.

Com és habitual, els primers a ocupar l'escenari van ser les falleres majors, acompanyades dels seus presidents, començant per la comissió més jove fins a la més antiga. Tot seguit, el moderador va anomenar un per un a cada membre de la junta i el seu càrrec, ocupant el lloc corresponent. L'últim va ser el President de la Junta Local, Salvador Àvila i Puchol, que acompanyat pel nostre alcalde, José Vicente Martí, President honorífic de la Junta Local Fallera, va rebre la Fallera Major de l'exercici 2009-10. Va ser precisament l'alcalde de Puçol qui li va posar la banda que l'nomena Fallera Major.

El moment més emotiu van ser les paraules que li van regalar a María Amparo els seus germans, un bell discurs que mai oblidarà. Després d'això, van rebre a les juntes locals falleres d'altres poblacions, que van voler estar presents per a felicitar a la nova Fallera Major.

Per a finalitzar, com és costum en un acte faller, es van despedir dels presents escoltant l'Himne de la Comunitat Valenciana.

Informa: Junta Local Fallera

 

28 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres