Amparo, Felipe, Claudia i Javier proclamats falleres majors i presidents de la Falla Palau-La torre

Amparo, Felipe, Claudia i Javier proclamats falleres majors i presidents de la Falla Palau-La torre

La Falla Palau-La Torre de Puçol va celebrar el passat 31 d'octubre la proclamació de les falleres majors i presidents per a l'exercici 2009-2010, amb un emotiu acte que es va desenvolupar en el casal de la comissió. El tradicional sopar en el local faller va precedir a l'acte de proclamació amb l'entrega d'actes i obsequis als nous representants.

 

Gran quantitat de fallers, tots abillats amb la tradicional brusa negra, van començar la festa concentrant-se a la vesprada en el casal per a realitzar el cercavila amb què van arreplegar a totes les falleres majors, tant a les entrants com a les ixents. A les 19 hores tots van mamprendre el passeig pels carrers de la localitat al ritme de la música de la xaranga que acompanyava a la comissió. El president de l'exercici 2009, Francisco Ballesteros, i l'actual president, Felipe Almenara, també van participar en este cercavila.

La primera a rebre en sa casa a la comissió va ser Amparo Castelló, la Fallera Major del 2010, qui amb nervis i molta il·lusió esperava el seu primer acte oficial. A continuació tots es van posar de nou en marxa per a arreplegar als representants infantils, Claudia Gimeno i Javier Gimeno, per als que este acte ja és familiar, perquè els dos germans repetixen en el càrrec. Finalment, va ser María Muñoz, la Fallera Major ixent, qui va rebre a tots en els seus casa, des d'on ja es van encaminar al casal per al sopar.

Després de l'àgape, a què estaven invitades la resta de comissions de la població i la Junta Local Fallera, es va procedir al nomenament oficial dels representants de la Falla Palau-La Torre per a l'exercici 2009-2010.

Claudia i Javier es van intercanviar els quadros que els proclamen com a Fallera Major Infantil i President Infantil, respectivament. A continuació, Francisco va fer entrega a Amparo del quadro que la nomena com a Fallera Major; i finalment Felipe va rebre de les mans de María el quadro amb què queda proclamat com a president. Després de fer entrega d'uns rams de flors a les falleres majors, les altres quatre falles i la junta local van procedir a felicitar als nous representants de la Palau. L'Himne de la Comunitat Valenciana va clausurar l'acte de proclamació.

Ara, Amparo, Felipe, Claudia i Javier esperen amb ganes la presentació, que se celebrarà el 30 de gener, perquè des d'eixe dia seran oficialment les falleres majors i presidents de la seua comissió.

Informa: María Muñoz

 

12 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres