La Falla Molí de Vent anuncia als seus representants fallers en una emotiva proclamació

La Falla Molí de Vent anuncia als seus representants fallers en una emotiva proclamació

La nit del dissabte 24 d'octubre va tindre lloc la proclamació de la Falla Molí de Vent, acte en el qual es proclamava les falleres majors i presidents per a l'exercici 2009-2010. L'acte va començar a les 19'00 hores amb un cercaviles per a arreplegar a les falleres majors i a les 22'00 hores va tindre lloc un sopar d'aixellet en el casal de la falla. Acompanyant este acte, hi havia també una representació de les altres falles de la població, així com la Junta Local Fallera, encapçalada pel seu president, Salvador Àvila.

 

Enguany la Falla Molí de Vent ha canviat el sistema per a fer la seua proclamació perquè la direcció considera que així els seus representants viuran des del principi tots els actes de l'any. Després de seguir amb el protocol de costum, ha quedat proclamat com a President Infantil Ismael Blesa i Carreres, com a Fallera Major Infantil, Saoia de la Font i Díaz, i com a Fallera Major, la senyoreta Nerea Rodríguez i Martínez.

El President de la Falla Molí de Vent, Francisco José López Conde, també arreplegava el seu regal en record de l'acte. Després va tindre lloc la visita de cortesia de les falles de la població i de la Junta Local Fallera. Tot seguit va arribar l'hora dels parlaments i les despedides. En primer lloc deia adéu el President Infantil de l'any anterior, Josep Carles Orengo Abenza, en un discurs molt emotiu on va recordar la seua família, a la seua Fallera Major Infantil i a tots els que han estat al seu costat.

A continuació li va tocar el torn a Minerva, Fallera Major Infantil de l'exercici anterior, que també en un parlament ple d'emoció va recordar com s'ho ha passat de bé. En tercer lloc li va tocar el torn a Ismael, ja com a president, que també va agrair als seus pares el somni, fet realitat, de ser President Infantil. A continuació van ser Saioa i Nerea les encarregades de dir unes paraules, discursos marcats per l'agraïment a les seues corresponents famílies.

Finalment va ser el President, Francisco José, el qual en primer lloc donava les gràcies a tots els assistents per a després donar l'enhorabona al president infantil i a les falleres majors de l'exercici 2010 i finalment despedir-se amb un discurs molt emotiu dels representants de l'exercici anterior. Per a finalitzar tots junts van cantar l'himne regional.

Informa: Masklet

 

06 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres