Dimecres 9 de setembre: un concert de cinema per a tancar les festes

Dimecres 9 de setembre: un concert de cinema per a tancar les festes

El dia 9 de setembre es posa punt i final a tot un any de treball, d'il·lusions i de fervor. Finalitzen les festes i és llavors quan un nou grup de festers i festeres pren el relleu. Després de la processó, un concert del CMI Santa Cecilia tirarà el teló per a posarà fi als actes festius del 2009.

"És el dia més trist perquè les festes s'acaben", diu la festera Arantxa Candelas. Els festers casats presideixen i protagonitzen més si cap aquesta jornada festiva de tancament.

A les dotze, se celebrarà la solemne missa en l'Església de Sants Joans, en honor a la Verge i protagonitzada pels Festers Casats.

A les vuit i mitja, com cada any, tindrà lloc la processó amb la imatge de la Verge al peu de la Creu, que estarà acompanyada pels festers joves i casats. Les festeres joves, vestides de blanc, les casades, de negre i al costat dels seus marits. Els festers de 2009, els xics, portaran la imatge de la Verge al peu de la Creu.

Un castell de focs artificials posarà punt i final a la vesprada, no sense abans conèixer als quals seran els festers de 2010 .

I a la nit, el CMI Santa Cecilia de Puçol delectarà als presents en la Plaça del País Valencià amb un Concert de cinema, en el qual es tocaran les bandes sonores de les pel·lícules més famoses dels nostres temps, així com també pasdobles taurins dedicats a aquesta tradició en la nostra població.

Després del concert, altra vegada la pólvora serà encarregada de rubricar i segellar les Festes de Puçol en 2009 .

A l'endemà, el dijous 10 de setembre, a les vuit de la vesprada se celebrarà una missa en homenatge als confrares difunts en 2009. Les Festes Populars i Patronals de 2009 són ja història.

07 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres