Avanç dijous 3 de setembre: enguany, el sopar solidari és a favor de Càrites

Avanç dijous 3 de setembre: enguany, el sopar solidari és a favor de Càrites

El dimecres 3 de setembre és un dia dedicat a la solidaritat a Puçol. Enguany, els beneficis que s'obtinguen del sopar solidari aniran per a ajudar a Càrites, associació que està fent una gran labor en aquests temps de crisis. Després del sopar, arriba la nit d’albaes, com esdeveniment de màxima estirada popular i molt pes en la tradició festiva de Puçol.

A les set de la vesprada, al Poliesportiu Municipal com escenari, es lliurarà la final del trofeu de festes de tennis i frontenis.

A eixa mateixa hora, en el passeig de la Constitució, l'associació Càrites interparroquial disposarà a efectes informatius d'una taula per a donar a conèixer les seues activitats, les seues inquietuds i les seues necessitats. Tot açò, amb motiu del sopar solidari, en el qual, els beneficis que es traguen aniran per a aquesta associació.

El sopar serà a les deu en la Plaça del País Valencià. Al finalitzar, els festers i festeres repartiran orxata i fartons als inscrits al sopar.

Irene Esteve, festera de 2009, comenta que "l'economat està buit de provisions i amb la crisi que aguaita, cal ajudar als més necessitats". A més, la Comissió del 7 de setembre en col·laboració amb els Festers de 2009 han organitzat un bingo després del sopar els beneficis del qual aniran destinats a Cáritas.

I després del sopar, l'orxata i el bingo... La nit d'albaes. La nit de cant, tabal i dolçaina, començarà en l'Església, seguirà en l'Ajuntament i a partir d'ací, se seguirà un recorregut pel qual es passarà per casa de tots els festers joves, així com també es cantarà als casats i de la tercera edat.

"És un acte emocionant i esperat pel que convidem a la gent a participar", finalitzaArantxa Candelas, una de les festeres.

02 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres