V Torneig Futbol 7 aleví de Festes

V Torneig Futbol 7 aleví de Festes

Enguany s'ha organitzat la cinquena edició del trofeu aleví de Futbol 7 que es desenvolupa durant les Festes de setembre de Puçol. El torneig, organitzat per la Falla Hostalets, compta amb la participació dels equips següents: València C.F., Llevant UD, Vila-real C. de F., UD Puçol, Meliana CF, EMFU L´Alcudia, Torrent CDT, i La Creu.

Aquestos 8 equips disputaran el torneig dissabte que ve 5 de setembre, dins de les Festes Populars i Patronals de Puçol, en el Poliesportiu Municipal de la localitat. El torneig començarà amb el primer partit a les 9 del matí, i la final es disputarà el mateix dia a les 18.30.

Hi haurà dos grups de quatre equips que s'aniran eliminant successivament. Els dos primers de cada grup s'enfrontaran entre ells (primer contra segon) i els vencedors passaran a la final. Enguany, "com a novetat -comenta José Daniel Marcos, ànima máter del torneig i delegat de festejos de la Falles Hostalets- es disputarà la classificació de tots els llocs, tercer i quart, quint i sext i sèptim contra octau".

A més, la marca esportiva VENICE regala a tots els participants una camiseta de record del torneig. A més, tots els jugadors rebran copa, diplomes i medalles i es destacarà el porter menys golejat i al jugador màxim golejador del campionat.

També, l'organització del torneig, La Falla Hostalets, es farà càrrec de la menjada i les begudes per a tots els jugadors i els seus respectius cossos tècnics. José Daniel Marcos ressalta que "cal agrair a tots els equips que participen en este torneig, que cada any va adquirint més prestigi".

23 Agost 2009
FaceBook  Twitter  

Altres