Hostalets organitza el quint campionat de truc, que començarà el 5 de juny

Hostalets organitza el quint campionat de truc, que començarà el 5 de juny

La Falla Hostalets ja ha posat en marxa tot el necessari per a celebrar el quint campionat de truc, que s'iniciarà el 5 de juny i finalitzarà durant les festes de setembre, quan es jugarà la gran final i es realitzarà, un any més, l'entrega de premis.

 

La Falla Hostalets va ser la primera a organitzar campionats de truc, i any rere any ha seguit amb la tradició. José Daniel Marcos, delegat de Festejos d'Hostalets, destaca que "la finalitat que es perseguix amb este tipus d'activitats és que els fallers vinguen més al casal, no sols durant la setmana fallera, i se'l passen bé".

Els campionats de truc gaudixen d'una alta participació i solen començar en el mes d'abril. No obstant en esta edició, s'iniciarà el 5 de juny, "amb l'objectiu de poder acollir un nombre més gran de participants, ja que en les dates prèvies hi havia gent que tenia altres compromisos, i el que volem és participació i que tots disfruten", explica el delegat.

El divendres 29 de maig serà l'últim dia per a poder inscriure's en el torneig, a un mòdic preu de 5 euros, una forma que els participants es comprometen a assistir, ja que el fet de jugar per parelles suposa que si algú falla el dia assenyalat, es trenque el quadrant, i per tant, el ritme de la competició.

Enguany es podran inscriure 24 parelles, i per a alleugerir la competició, pel fet que enguany disposen de menys temps, alguns dels divendres en què se celebre el torneig, es jugarà més d'una partida.

En la fase prèvia jugaran 4 grups compostos de 6 parelles cada un, i d'ací eixiran les 4 millors parelles de cada grup, amb la qual cosa quedaran les 16 parelles que acudiran a octaus de final. La fase final tindrà lloc durant la celebració de les festes de setembre, quan es decidiran els guanyadors i es realitzarà l'entrega de premis.

Al campionat de truc li seguirà una exposició taurina al juliol i un torneig de futbol 7 per a xiquets que es disputarà al setembre, també coincidint amb les Festes populars i patronals. Activitats que demostren la implicació dels fallers d'Hostalets per mantindre actiu el seu casal i a la seua comissió promovent activitats culturals i esportives perquè tots els que ho desitgen puguen disfrutar d'elles.

Informa: Nuria Martínez León

 

04 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres