El dissabte 10 de gener, la Junta Local Fallera es presenta amb moltes novetats

El dissabte 10 de gener, la Junta Local Fallera es presenta amb moltes novetats

Per primera vegada en la seua història, la presentació de la Junta Local Fallera de Puçol comptarà amb un cercaviles que recorrerà la població i amb la presència de totes les representants de les falles d'enguany. Per a presenciar en directe l'esdeveniment han sigut invitades les juntes locals de la Comunitat Valenciana.

La Junta Local Fallera continua donant mostres d'unitat i d'imaginació. Superats els playbacks solidaris del mes de desembre, en el que les quatre falles van aportar la seua música i el seu humor per a recaptar fons amb destí a la Casa bressol Sant Isabel de València, al gener comença el gros de la programació d'actes.

I ho fa amb la presentació de la pròpia junta, a partir de les 5 de la vesprada del dissabte 10, amb un cercaviles que començarà en l'Avinguda Molí de Vent i finalitzarà en la Casa de Cultura, on a les 7 de la vesprada es realitzarà la presentació oficial dels components.

"Serà la primera vegada que totes les falleres majors de l'any participen en el cercaviles per tota la població", explica José Luis Sanz, secretari de la Junta Local. "A més, després, en l'escenari de la Casa de Cultura també estaran presents totes les representants de les falles. Amb això volem potenciar la participació de tots i apostar per la unitat de les falles en una època en què la col·laboració de tots és més necessària que mai, a causa de les carències econòmiques que també ens afecten".

Naturalment, sent un acte obert a la participació, l'entrada és gratuïta, encara que això sí, l'aforament del saló d'actes és limitat a una miqueta més de tres-centes localitats. Com els casals fallers ja han començat a distribuir entrades entre els seus socis, aquells que desitgen viure en directe l'esdeveniment que procuren ser puntuals.

Per als que només estiguen interessats a contemplar el cercaviles, que té prevista una duració de dos hores, l'itinerari és el següent: Avinguda Molí de Vent, Cid, Mallaeta, Convent, Buenos Aires, para en la falla Picaio per a arreplegar a les falleres majors, Rei En Jaume, La Costera, arreplegada de festeres en la falla Molí de Vent, Rei En Jaume, Avinguda Molí, Avinguda València, Ildefonso Fierro, arreplegada de les falleres majors a Hostalets, Vicente Valero, Avinguda Font de Mora, Avinguda València, Sant Joan, Plaça Joan de Ribera, Puig, Barreres, arreplegada de les falleres majors de Palau-La torre, Puig, Plaça Joan de Ribera, Bisbe Amigó, Mariano Amigó, arreplegada de la fallera major de la Junta Local Fallera, Bisbe Amigó, Germanes Martínez, Passeig de la Constitució, Avinguda València, Alacant, Padre Buenaventura, Avinguda Mancomunitat, Santa Teresa i Casa de Cultura.

05 Gener 2009
FaceBook  Twitter  

Altres