Els festers de la Mare de Déu realitzen un calendari per a traure la festa avant

Els festers de la Mare de Déu realitzen un calendari per a traure la festa avant

Els festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu van participar el dissabte 29 de novembre en una sessió fotogràfica en l'església dels Sants Joans de Puçol. Estes fotos ocuparan les pàgines d'un calendari que servirà per a recaptar fons destinats a la festa.

 

El dissabte 29 de novembre va amaneixer fred i plujós, i així va seguir al llarg del dia, però açò no va impedir que els vint festers i festeres de la Mare de Déu al Peu de la Creu acudiren a l'església dels Santos Juanes a las 8'30 del matí per a participar en una sessió fotogràfica.

L'objectiu d'esta sessió era l'elaboració d'un calendari que es vendrà en el poble els dies de mercat, que són els dimarts i els dissabtes, per a recaptar fons que els ajudaran portar avant la festa que se celebra tots els anys del 28 d'agost al 9 de setembre.

José Sanchis és el cap d'enguany i Irene Esteve la seua acompanyant. Entre rialles, recordem que "el matí va començar apagada però a mesura que avançava, les bromes van créixer i la sessió es va amenitzar". Les fotos es van realitzar en la fatxada de l'església, en els corredors interiors, en els bancs...

José i Irene comenten que enguany han canviat coses perquè "les decisions sempre les prenem entre tots però a partir d'enguany s'ha donat un major protagonisme a les dones, que també participen les en reunions".

Els festers realitzaran la presentació de la seua comissió en els Sants Joans el 21 de març del 2009 i també acudiran a la Cavalcada de Reis del 5 de gener.

I és que estos festers no paren, perquè a més d'este calendari, que prompte estarà preparat, també s'ha venut loteria i fa unes setmanes van muntar una festa en unpub, Colom 13, tot això amb la il·lusió posada en la festa. Tenen previst, més endavant, organitzar altres activitats en què puguen participar més associacions del poble.

 

09 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres