Insòlit: Molí de Vent i Hostalets compartixen el primer premi de les falles de Puçol

Insòlit: Molí de Vent i Hostalets compartixen el primer premi de les falles de Puçol

Dos sorpreses es van donar en l'entrega de premis fallers a Puçol. En primer lloc, l'any del seu 25  aniversari, Molí de Vent s'alçava amb el primer premi de la falla gran, una cosa que no havia succeït fins ara. Posteriorment, el primer premi de la Junta Central Fallera a la millor falla de Puçol va ser para... la falla Hostalets.

 

Insòlit encara que té la seua explicació. A dir del president de la Junta Local Fallera de Puçol, els criteris que es tenen en compte a l'hora de valorar la millor falla de la població són els que marquen la pròpia junta i estos van donar com a vencedora a la falla Molí de Vent, que es convertix així en la primera falla que aconseguix captivar este premi a Hostalets des que es va instaurar l'entrega de premis a nivell local.

No obstant, el premi final que atorga la Junta Central Fallera de València pot tindre en compte altres criteris que excedixen dels marcats per la Junta Local Fallera de Puçol, això explicaria que segons este organisme el premi a la millor falla de Puçol recaiguera, com tots els anys, a Hostalets.

D'altra banda, l'entrega de premis va tornar a ser un acte multitudinari, amb la plaça Joan de Ribera plena de fallers i acompanyants que aplaudien, cantaven i victorejaven per orde segons la falla que eixia al balcó de l'ajuntament a saludar i mostrar el banderí amb el premi corresponent.

Per falles, els premis es van distribuir de la forma següent:

FALLA PALAU-LA TORRE (dos premis): 
quart premi falla infantil i quart premi falla gran.

FALLA PICAIO (tres premis):
tercer premi falla infantil, tercer premi falla gran i un sorprenent premi a l'enginy i gràcia de la falla gran, que va ser rebut com una de les grans sorpreses de la vesprada.

FALLA VAIG MOLDRE DE VENT (sis premis): 
premi al millor llibret, a la millor comparsa de la cavalcada, a la millor presentació fallera, al ninot indultat adult, segon premi a la falla infantil i, per primera vegada en la seua història, primer premi a la falla gran.

FALLA HOSTALETS (set premis): 
premi a la millor carrossa, al ninot indultat infantil, primer premi falla infantil, segon premi falla gran, premi d'enginy i gràcia a la falla infantil, primer premi de la Junta Central Fallera a la falla infantil i primer premi a la falla gran segons la Junta Central Fallera.

15 Març 2008
FaceBook  Twitter  

Altres