Jaume I, Luis Vives i La Milotxa comparteixen el carnestoltes pels carrers de Puçol

Jaume I, Luis Vives i La Milotxa comparteixen el carnestoltes pels carrers de Puçol

Dos col·legis públics de Primària, Jaume I i Luis Vives, es van unir al d’Infantil, La Milotxa, per a celebrar un any més conjuntament el carnestoltes escolar. Va ser durant la vesprada del divendres 1 de febrer i, com sempre, l’itinerari escollit va estar ple de pares ansiosos d’immortalitzar la llarga comitiva festiva amb els seus aparells de fotos i vídeo.

Ja és una tradició que els dos col·legis públics d'Ensenyament Primari, Jaume I i Luis Vives, es desplacen una vegada a l'any al pati de l'escola d'Infantil, La Milotxa, on s'organitza una llarga cavalcada que recorre diferents carrers de la població, tots vestits amb disfresses d'acord amb l'elecció realitzada per cada col·legi.

Professors i alumnes, tots ells disfressats, van començar a les 15:30 hores del divendres 1 de febrer la desfilada pels carrers Cid, Teruel, Altamira, Rei Don Jaume i l'avinguda Molí de Vent, precedits com sempre per la Policia Local i, com no, rodejats per centenars de pares armats fins a les dents amb els més variats utensilis per a capturar imatges: vídeos, aparells de fotos, mòbils i altres artefactes de difícil catalogació.

El carnestoltes dels col·legis públics és una forma d'unir els centres, de compartir una vetlada i, sobretot, d'implicar pares, alumnes i professors en un objectiu comú: completar unes difresses que, en alguns centres giren al voltant d'un tema únic, mentre que a la resta queden a la imaginació de cada alumne.

Colorit, música (ja que cada centre duu la seua pròpia banda), alguna pancarta reivindicativa i, sobretot, moltes ganes de passar-ho bé, són els components fonamentals d'un acte en el qual, esta vegada sí, l'important... és participar-hi.

14 Febrer 2008
FaceBook  Twitter  

Altres