Missa de Sant Miquel i huit anys d'Ismael a Puçol

El dimecres 29 de setembre, festivitat de Sant Miquel, és tradicionalment una data que compta amb una celebració especial a Puçol: els veïns del carrer Sant Miquel organitzen una festa en honor al sant. Enguany la celebració ha quedat reduïda al fonamental: la missa a les 12 en la parròquia dels Sants Joans, amb la imatge del sant presidint l'altar.

Les mesures derivades de la lluita contra la Covid-19 continuen afectant les celebracions en llocs tancats, fins i tot en espais oberts, la qual cosa ha portat a col·lectius de tota mena a ajornar les celebracions festives per a l'any pròxim.

No obstant això, encara que sense grans fastos, sí que va haver-hi una celebració el 29 de setembre: fa huit anys, precisament amb la missa de San Miguel, arribava a Puçol el nou rector dels Sants Joans, Ismael Ortiz.

El dimecres 29, durant la celebració eucarística, va haver-hi un xicotet moment per a recordar eixe aniversari: els anys passen molt de pressa i hui el rector és un veí més de la població. Felicitats, Ismael.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

334-misa-sant-miquel-4

 

 

05 Octubre 2021
FaceBook  Twitter  

Altres