Al setembre Puçol gaudirà d'una ‘Festa Segura’

Els primers dies de setembre a Puçol  sempre han sigut sinònim de festa, convivència i alegria. L'arribada de la pandèmia del Covid-19 ho va canviar tot i els actes festius i socials van ser els primers a suspendre's.  Ara que la vacunació avança amb passos de gegant, Puçol intenta recuperar part de l'essència de les seues tradicionals festes amb ‘Festa Segura 2021’.

De l'1 al 9 de setembre Puçol tornarà a tindre actes festius, encara que no seran unes festes com les coneixíem abans de la pandèmia. Els festers de 2020, la Confraria i l'Ajuntament s'han unit per a programar una sèrie d'activitats que, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, ajudaran a mantindre viva la flama de les festes populars i patronals de la localitat.

Hi haurà actes per a tots els gustos: competicions esportives, jocs de taula, celebracions religioses i espectacles musicals per a xicotets i grans. Tots ells tenen en comú la intenció de divertir i entretindre sempre amb totes les garanties sanitàries.

Per a alguns  d'ells serà necessària la inscripció prèvia, amb la finalitat de controlar els participants i l'aforament.

Els actes organitzats pels festers (campionats de pàdel, parxis i truc) obrin les seues inscripcions l'1 d'agost i s'han de formalitzar per correu electrònic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o per missatge privat als seus comptes de facebook  (Festers 2020 Puçol) i Instagram (festers20puzol).

Per als espectacles que es realitzaran en la plaça del País Valencià el període d'inscripció s'obri el 18 d'agost i s'haurà de sol·licitar telefonant a l'ajuntament al 678 732 721 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Es realitzarà control d'accés per a poder presenciar-los i les portes s'obriran una hora abans de cada espectacle.

Si vols assistir al Tribut a Estopa, al musical Disney de Gisela, al concert per a xiquets que oferiran Dani Miquel, la Banda dels Feretes i Ramonets o al tribut a Luis Miguel hauràs d'estar atent, perquè les places són limitades.

S'ha de tindre en compte que el nombre de reserves per telefonada no podrà superar a quatre persones.

Quant als actes religiosos, la parròquia dels Sants Joans ha dissenyat horaris amplis per a l'oració i la litúrgia. D'esta manera, els feligresos podran triar el seu moment per a estar prop de la Patrona en estes dates tan especials.

També podrem gaudir d'una partida de*galotxa al carrer Castelló, per a la qual no és necessari inscriure's però sí que hem de recordar, com en tots els actes, guardar la distància de seguretat i portar màscara.

Per al regidor de festes, Alejandro Sancho, estos actes festius “suposen una celebració, adaptada a les actuals circumstàncies, que pretén mantindre viva la festa d'un poble. Ha sigut un any molt dur per a tots i la Festa Segura ens permetrà donar-nos un respir”.

Informa i cartell: Sento Pascual 

pdf-2020
Tota la informació de Festa Segura 
29 Juliol 2021
FaceBook  Twitter  

Altres