No hi ha cavalcada, però sí una desfilada real el 5 de gener per la majoria de carrers de Puçol

Malgrat la situació actual i respectant sempre les mesures sanitàries en vigor, des de l'Ajuntament de Puçol s'ha posat en marxa una activitat perquè els xiquets continuen gaudint de la màgia dels Reis Mags: a partir de les 18 hores, hi haurà una desfilada real simultàniament en set zones de la població (huit, si comptem la platja, encara que allí serà a les 17.30 hores). Això sí, és imprescindible que vosaltres, els pares, ens tireu una mà així de gran… i ens guardeu el secret per a mantindre viva la màgia del moment.

Davant la impossibilitat de provocar aglomeracions de veïns, la cavalcada està descartada, així que el projecte de l'Ajuntament se centra en un acte que puguen veure els xiquets des de la seua casa (el balcó, la finestra o, si calguera, en la vorera, al costat de la seua porta o en una zona àmplia pròxima), però sempre evitant aglomeracions i respectant les mesures sanitàries actuals.

No es pot anar darrere dels reis, no llançaran joguets ni llepolies, no és este l'objectiu de la desfilada, sinó mantindre la màgia de l'arribada dels reis a cadascun dels barris de Puçol.

A més de la carrossa amb la música, els reis i els patges, en tots els casos hi haurà suport de la Policia Local i Protecció Civil anirà acompanyant a la carrossa que recorrerà la major part dels carrers de cada zona de la població.

La desfilada real comença simultàniament, a les 18 hores, en els diferents barris de la població: nucli antic, el Barrio, centre, Hostalets, entorn de Martínez Coll, Ciutat Jardí i Santigons; abans, a les 17.30 hores es realitza a la platja.

Això sí, és imprescindible que els pares ens ajudeu perquè la il·lusió es mantinga.

Us adjuntem un cartell amb les normes que heu de tindre molt presents, només per als vostres ulls. I també adjuntem el cartell i el vídeo per a tota la família.

Comptem amb vosaltres.

NORMES DE LA DESFILADA REAL

—Enguany la cavalcada de Reis no serà com sempre; no serà una única desfilada al qual acudirem a veure passar per un recorregut concret.

—Hi haurà set desfilades reials simultanis  per tots els barris de la població i un previ a la platja, amb Reis Mags damunt de la seua carrossa saludant als xiquets. La majoria dels xiquets i xiquetes de Puçol podran veure des dels seus balcons i finestres com els reis han arribat a la seua cita anual com sempre, i els puguen saludar des de casa.

—S'han establit diferents recorreguts al mateix temps perquè les desfilades reals passen per la majoria de carrers del poble.

—Els itineraris els pots consultar en el PDF inclòs al final d'esta notícia i també en l'enllaç a Google Maps .

—En el cas que, per la causa que siga, cap recorregut passe per la vostra casa, de manera responsable us podeu acostar a una zona pròxima per on sí que passe, en grups reduïts, amb màscares i guardant les distàncies.

—Recorda que enguany no podem acostar-nos als reis, com altres anys i, per això, en comptes de caramels els reis llançaran afecte i abraçades màgiques.

—Si els veus passejar prop de tu, recorda que has de mantindre una distància segura. Amb els reis i amb la resta de persones que estiguen a prop.

—Enguany tampoc hi haurà acte de lliurament de les cartes als patges reals ni li la podrem entregar als reis durant la desfilada, per la qual cosa recomanem altres formes imaginatives de fer arribar les cartes dels nostres xiquets als Reis Mags.

Recorda, el 5 de gener:

A les 17.30 hores: comença la desfilada real a la platja.

A les 18.00 hores: comença en les altres set zones de Puçol: nucli antic, el Barrio, centre, Hostalets, entorn Martínez Coll, Ciutat Jardí i Santigons.

No oblides guardar-nos el secret i mantindre la màgia entre els més xicotets.

Gràcies per acompanyar-nos en este màgic viatge.

Itineraris complets en Google Maps:
http://bit.ly/3mTyC5a

Itineraris complets en PDF:
https://www.xn--puol-1oa.es/images/Documentos/pdf_2020/recorridos-desfile-real.pdf

Vídeo del rei Melcior en YouTube:

 

472-cartel-normas-padres

Informa: Sabín Cartel y mapa: Sento Pascual | Vídeo: Sergio Maestro

28 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres