Puçoutlet i talladors de pernil units per una bona causa

L'1 de setembre se celebra la segona fira de talladors de pernil i la fira d'oportunitats del comerç local, Puçoutlet, que enguany s'han unit amb motiu d'ajudar l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Les dues fires comparteixen espai en el passeig de la Constitució i l'horari serà de 10.30 a 14.00 hores la de talladors de pernil i de 9.30 a 15.00 la de comerciants.

Enguany els veïns de Puçol poden gaudir d'una agradable unió entre la fira d'oportunitats locals, Puçoulet, i la fira de talladors de pernil, ambdues s'han unit per una causa solidària, la lluita contra el càncer.

La fira de talladors de pernil compta amb 33 pernils patrocinats pels comerços locals i per dos particulars, el preu és de 3 euros el plat estàndard de pernil i 6 euros el de pernil selecte, que a més és de major grandària. L'organització de la fira, a càrrec de la Junta Local de AECC  d'enguany serà diferent, explica Ana Sebastiá, «s'ha implantat un sistema de tiquets per a evitar llargues cues enfront dels pernils i així fer el matí mes agradable per a tots els assistents».

D'altra banda, la fira de comerç Puçoutletcompleix la seua 3a edició amb 8 carpes de comerços locals que exposaran les seues millors ofertes (de fins a un 50% de descompte) amb la finalitat de liquidar el final de temporada. «L'important de la fira d'enguany no solament és ajudar els comerços locals, sinó el rerefons solidari que té tot l'acte en ajuda a l'associació contra el càncer», compte Gonzalo Alcàsser, el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol.

Com a guinda del pastís, l'acte compta amb l'actuació del jove talent local Jose Antonio Esteve i l'ambientació musical de Márion.

Informa: Javier Gimeno| Cartel: Sento Pascual| Fotos: Sabín

422-jamones-solidarios-3

29 Agost 2019
FaceBook  Twitter  

Altres