Ruta de la Tapa Vila de Puçol: xicotets plaers, grans moments

La huitena edició de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol està molt a la vora. I, que millor forma per a completar les festes que anar a prendre's unes tapes amb els teus amics? Un total de 39 propostes, algunes específiques per als més xicotets, t'esperen durant els deu dies de festes… i a més pots guanyar multitud de regals només per participar.

Des del 31 d'agost fins al 9 de setembre les persones que es passen per Puçol podran gaudir de les diferents tapes que ofereixen els 32 locals que participen, 7 dels quals inclouran una tapa perquè els més xicotets de la casa també puguen degustar la varietat de sabors que ofereix Puçol en aquests dies de festa.

L'horari de la ruta de la tapa serà el propi de cada establiment que participe. I, com l'anterior any, el preu és de 2’20 € incloent la tapa i l'aigua, un refresc, una cervesa o vi de la casa. Els locals que formen part d'aquest festival gastronòmic s'identificaran mitjançant un socarrat en les seues façanes.

A més, com tots els anys, si completes el teu passaport ruter podràs votar pel mos que més t'haja agradat, però també entraràs en el sorteig d'una gran varietat de regals. El passaport haurà d'estar segellat per sis dels establiments participants. El sorteig es durà a terme el dia 14 de setembre a les 20 hores en la seu de l'Agrupació de Penyes, mentre que els regals −patrocinats per les entitats col·laboradores− es repartiran durant les festes de l'Agrupació al mes d’octubre.

Us esperem en la Ruta de la Tapa Vila de Puçol, on ens adonem que el millor de la vida són les xicotetes coses.

Informa: María Portalés | Cartell: Sento Pascual

540-ruta-tapa-cartel                     

20 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres