L’Ampli inundarà la platja de Puçol amb un ambient rocker el 17 d'agost

El XXI aniversari de L’Ampli ve trepitjant fort i és que, com asseguren els seus organitzadors, serà el més brutal que hem pogut veure fins al moment. Un espectacle que començarà a les 19 hores i seguirà fins a les 3.30 omplint de música la plaça Rosa dels Vents a la platja de Puçol.

 

Enguany compten amb més músics que mai, i és que toquen els cinc grups de L’Ampli i dos grups més que vénen com convidats. L'entrada al concert és totalment gratuïta i podran gaudir d'activitats com un concurs de cerveses. Per a aquest concurs, els que vulguen participar tindran que apuntar-se abans de les 23 hores en el mateix concert, on estarà indicat amb més detall on fer-ho.

Els que arriben a temps podran gaudir del sopar que proporcionen els organitzadors, però hauran de donar-se pressa, ja que només estaran fins a fi d'existències. A més, en aquesta edició, aquells i aquelles que vulguen, podran comprar-se les seues samarretes i gots del concert.

«La col·laboració amb Gigatrón és el fermall de la nit», afirma Fernando Moreno, el president de L’Ampli, «portaran més festa de la que ja portarem nosaltres». La nit s'obrirà amb el concert de T.D.H., seguit d'Anna & The Punckrockets, Prisoners Of War, Sentencia, No Kreo, Gigatrón i l'Orkesta Paraíso serà l'encarregada de donar-li punt i final a la nit del divendres 17.

Informa: María Portalés | Fotos: Sabín

584-concierto-ampli-2

14 Agost 2018
FaceBook  Twitter  

Altres