La VII edició de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol es clausura amb una entrega de premis

L'Agrupació de Penyes de Puçol va realitzar el passat 9 d'octubre l'entrega de premis de la 7a edició de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol durant les XXXI festes del  col·lectiu, en la seua jornada del Dia Mundial de la Tapa. L'alcaldessa, Lola Sánchez, va entregar el primer premi a la tapa més votada pel públic a Paqui Díaz, de l'establiment A tapear.

El segon premi, entregat per Carmen Soriano, vicepresidenta de l'agrupació i membre de la Comissió Organitzadora de la ruta, el va arreplegar Charo Casañs, del local El Quijote. Dori Gázquez, de Café 103, va rebre el tercer guardó de mans del regidor de Festes, Juan Miguel Bayarri Moreno.

L'aparcament de l'antiga estació de Renfe va acollir aquest esdeveniment, en el qual també es va atorgar el premi especial Promoció Ruta de la Tapa Vila de Puçol 2017 a José Luis Alfaro per la seua aportació a la cultura de la tapa i a aquesta ruta al llarg de l'any. La presidenta de l'Agrupació Penyes Puçol, Ana Márquez, li va fer entrega de la distinció.

Des del col·lectiu es va agrair a tots els col·laboradors, patrocinadors i públic la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa gastronòmica, ja habitual en el municipi.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

761-Entrega-premios-ruta-tapa-1

17 Octubre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres