Del 25 al 30 d'agost, inscripcions obertes per a la nit de paelles, el sopar solidari i la Cavalcada #festotmagic

Què millor moment hi ha per trobar-se amb familiars i amics que a les festes de Puçol? Les nostres celebracions ofereixen múltiples oportunitats per a reunir-se amb éssers estimats i, entre elles, estan la nit de paelles, el soparsolidari i la Cavalcada #festotmagic: les inscripcions per a aquests esdeveniments tindran lloc entre el 25 i el 30 d'agost de 10 a 14 hores, en l'Ajuntament, i de 16 a 20 hores en el Departament de Festes –situat en la Casa del Bou, darrere de la casa consistorial–.

En el cas de la nit de paelles del 2 de setembre a les 21.30 hores, l'Ajuntament proporcionarà arròs, oli, llenya, aigua, taules amb tapet i cadires. L'arròs i l'oli es repartiran en la zona de paelles –en el carrer de les Corts Valencianes– a partir de les 20 hores, i serà imprescindible presentar el tiquet d'inscripció per a arreplegar aquests ingredients.

Així mateix, el consistori les reservarà les taules i cadires de tots els participants segons l'orde d'inscripció.

Per a fer la inscripció per al sopar solidari que tindrà lloc el 4 de setembre a les 21.30 hores en la plaça del País Valencià, s'haurà d'abonar 2 euros per participant –inclosos els xiquets de 5 anys o més–. La recaptació és per a Càritas, i es prega aportar l'import exacte.

A més, també serà necessari presentar el tiquet d'inscripció durant la nit del sopar per a arreplegar les taules amb tapets i cadires que proporcionarà l'Ajuntament. Com en l'anterior cas, es reservaran segons l'orde d'inscripció, i les persones que vulguen estar en la mateixa taula s'hauran d'inscriure juntes.

El 9 de setembre, la Cavalcada #festotmagic posarà la cirereta a les nostres festes a les 23 hores. Els dies 4 i 5, de 16 a 21 hores, l'Ajuntament entregarà en l’Espai Social dels Majors (CEAM) confeti, caramels i regals únicament als inscrits.

La cavalcada recorrerà l'avinguda Molí de Vent, València, passeig Constitució, Marià Amigó, Bisbe Amigó, plaça de l'Església, plaça de l'Ajuntament, Palau, Assalid de Gudal i Sant Joan.

El seu orde es determinarà seguint l'orde d'arribada dels col·lectius al lloc de concentració. Cada grup haurà de lluir en un lloc ben visible el cartell amb el número de participant que se li proporcionarà des de l'organització, amb la finalitat que el jurat del concurs l'identifique fàcilment.

S'atorgaran 3 premis de 150 euros cada un segons les categories següents: millor carrossa, millor disfressa i enginy i gràcia. Les agrupacions que no puguen ser identificades no seran tingudes en compte pel jurat.

L'Escola Municipal de Tabal i Dolçaina, els festers infantils i els festers casats es reuniran en l'avinguda Molí de Vent, en el tram comprés entre la carretera de Barcelona i el carrer de Rafelbunyol.

El carrer de Rafelbunyol concentrarà als col·lectius d'amics i grups de menys de 20 participants, mentre que l'avinguda Molí de Vent, a partir del col·legi La Milotxa, agruparà a les associacions i col·lectius que superen aqueix número.

Així que, per a participar, no et quedes arrere! Les inscripcions per a les paelles, el sopar solidari i la Cavalcada #festotmagic es realitzaran en l'Ajuntamenti en el Departament de Festes, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, respectivament.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sergio Maestro

644-Inscripciones-actos-3

24 Agost 2017
FaceBook  Twitter  

Altres