Nit de paelles: 5.800 veïns enfront d'un duel d'orquestres

Canvia de lloc, canvia de forma de col·locar-se les taules, canvia de vegades la data… el que mai canvia és la fidelitat del públic: més de 5.800 veïns es van inscriure per a disfrutar la nit del dissabte 3 de setembre d'una multitudinària paella, acompanyada de torrà de carn i llonganisses per als menys pacients, i com a postres un espectacularsduel protagonitzat per les orquestres Valencia i Elefunk. A les 5 de la matinada encara hi havia espectadors atents al duel. Un gran èxit.

La festa va començar prompte, amb els preparatius dels focs i les paelles, amenitzats per una batucada. A la 22 hores l'ambient ja era propici per a degustar entre amics este plat que tant èxit té en les nits de festa.

Però va ser al tall de les 23.30 hores quan va començar l'autèntica festa. Sobre el doble escenari instal·lat en l'avinguda Corts Valencianes s'anaven a rellevar dos orquestres, amb períodes de 90 minuts d'actuació i un emprenyament sa entre elles a l'hora de canviar.

La primera a actuar va ser l'Orquestra Valencia. Música de qualsevol tipus, però amb especial atenció a la gent jove.

Després va arribar el torn de l'Orquestra Elefunk, amb un inici un poc més dur, dedicat a eixos jóvens a qui els agrada disfrutar de les nits de festa fins que deixen de ser nit i ja s'albira el sol.

I així, entre rialles, retrobament d'amics, ambient festiu i molta música se va anar consumint la que s'ha convertit en els últims anys en la nit amb major participació directa dels veïns.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

fotos face

fotos face

721-orquesta-valencia-2

07 Setembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres