La Ruta de la Tapa despedirà l'estiu amb molt bon sabor de boca

Deixa arrere l'operació biquini i comença a disfrutar de la millor gastronomia: la VI edició de la Ruta de la Tapa arriba a la vila de Puçol per a despedir l'estiu de la manera més amena, saborosa i divertida possible. Del 26 d'agost al 9 de setembre, dóna-li un capritx al teu paladar recorrent els establiments de la localitat participants en la ruta. El millor ambient, tapa i beguda per tan sols 2 €, enguany, també per als xiquets!

Un “socarrat” en la fatxada identificarà als 47 locals de Puçol que participen en la Ruta, encara que “l'ambientàs” que oferixen cada any farà que els veïns no tinguen pèrdua. Un mòdic preu de 2 € que inclou tapa i beguda (a triar entre cervesa, aigua, refresc o vi) et permetrà provar el nombre més gran de tapes per a poder votar a la que cregues que més ho mereix.

Com sempre, el sistema de votacions es basa en el “passaport ruter”: un cartonet amb sis caselles buides que es pot obtindre en els locals participants. Per cada tapa consumida es cuñará una de les caselles, de manera que el client disposa d'un vot cada sis tapes.

A l'introduir cada “passaport ruter” en una urna (hi haurà en tots els establiments), el client, a més d'estar votant a la tapa que considere més exquisida, estarà participant en un sorteig que es realitzarà el 26 de setembre a les 20 hores en la seu de l'Agrupació de Penyes. Els guanyadors seran informats immediatament i rebran els seus premis durant els següents dies.

Però la Ruta porta novetats: enguany, set dels establiments han dissenyat una tapa expressament per als xiquets. Així, els xicotets també podran disfrutar d'este recorregut tan esperat i disfrutat per veïns de Puçol i d'altres localitats, que vénen atrets pel ric olor i el bon ambient.

A més, l'espot de la Ruta de la Tapa, que realitza el Departament de Comunicació de l'Ajuntament, s'ha dut a terme enguany en col·laboració amb l'Escola d'Hostaleria del col·legi Virgen al Pie de la Cruz.

Informa: Irene Mollá | Disseny Cartell: Sento Pascual

685-ruta-tapa-cartell-3

11 Agost 2016
FaceBook  Twitter  

Altres