Uns models un tant peluts desfilaran davant dels veïns de Puçol per a promoure l'adopció d'animals

Els nostres amics més fidels ja tenen un dia dedicat exclusivament per a ells: davall la idea de: “adoptar, i no comprar”, un grup de gossos i gats de la protectora de Puçol desfilaran el dia 4 de setembre en el Parc de la Murta, amb l'objectiu de trobar una família que els done l'afecte que mereixen. L'esdeveniment, organitzat per l'associació Propietarios Responsables, en col·laboració amb l'Ajuntament, comptarà amb dos ensinistradors canins que oferiran consells professionals.

La festa serà des de les 10:00 hores fins a les 13:30 hores en el parc de la Murta, junt al supermercat Más y Más, i es dividirà en unes quantes parts: en primer lloc, la desfilada de gossos i gats sense llar –per separat, per si les mosques–, donarà als animals majors possibilitats de ser adoptats. Acte i seguit tindrà lloc una exhibició de gossos amb minusvalidesa, que busca, també, donar una oportunitat a estos animals i lluitar contra l'abandó de mascotes.

Després de les desfilades, es durà a terme una rifa de camisetes d'Intersport, els beneficis de la qual aniran destinats a la protectora d'animals. A més, dos ensinistradors canins donaran els seus millors consells de forma gratuïta als assistents les mascotes dels quals els presenten algun tipus de problema o dubte –és recomanable no portar-les, per a evitar els xicotets conflictes que sovint es donen entre els animals–.

Una exhibició de spinning, organitzada pel gimnàs Kodama, donarà un toc esportiu i molt animat a l'esdeveniment, del que els xiquets podran eixir amb les cares pintades i, amb sort, amb un nou membre de la família entre els seus braços.

Les associacions i la protectora rebran amb els braços oberts joguets, matalafs, casetes i, en general, qualsevol objecte que ja no utilitze la seua mascota o que desitge donar.

L'objectiu és donar a conéixer la protectora d'animals i animar als amos de mascotes a fer-se socis, ja que, “mentres més gent siguem en la nostra associació, més avantatges i espais lliures de multes tindrem per a les nostres mascotes”, assegura Enrique Salvador, responsable de l'associació Propietarios Responsables: “Hem aconseguit que se'ls dedique una platja i un parc caní, però tenim molts altres projectes de futur”.

Els socis de Propietarios Responsables han de pagar únicament 10 € a l'any, amb la qual cosa obtenen un 10 % de descompte en la Clínica Sant Antoni i en la botiga de pinso i perruqueries Alficán, amb les que col·labora. Enrique Salvador anima qualsevol veí amb mascotes a fer-se soci, perquè podrà disfrutar d'estos avantatges econòmics, a més de contribuir a una bona causa.

Informa: Irene Mollá | Disseny Cartell: Esther Serrano

09 Agost 2016
FaceBook  Twitter  

Altres