Torna l'època més boja i divertida de Puçol: les Festes Populars i Patronals s'aproximen a pas de gegant

L'esport donarà el tret d'eixida de les Festes Populars i Patronals de Puçol, que començaran el 22 d'agost i garantiran tres inquietes i divertides setmanes carregades de color, música i molt d'ambient. Enguany, la programació, detallada en el llibret de festes, mostra unes quantes novetats de cara a alguns esdeveniments. Però, que no s'estenga el pànic! La tradició i el sarau seran els de sempre.

Tres trofeus marcaran l'inici de les festes: en primer lloc, el de pàdel, tenis i frontenis, que es disputarà a partir del 22 d'agost; després, el de billar a tres bandes, que es disputarà en el Sindicat Agrícola a partir del dia 24 i, finalment, el trofeu de futbol en homenatge a Pepe Luis Sebastià, el dia 26 d'agost.

Una matinera Romeria en el Cabeçol, seguida d'una missa, donaran el bon dia al 28 d'agost, que conclourà, a la nit, amb la presentació dels festers i festeres jóvens i el pregó de festes.

Les campanes del nostre poble protagonitzaran la vesprada del 29 d'agost amb el toc tradicional, mentres es puja la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Creu a la parròquia Santa Marta. Per a concloure la nit se celebrarà el tradicional campionat de Parxís i un sopar “parxiser”.

La visita a la residència dels majors, el trofeu de Truc, el campionat de bàsquet i la nit de Varietats del dia 31 seran els esdeveniments que conclouran els últims dies del mes d'agost amb molt bon sabor de boca de cara a setembre, que començarà garantint la diversió dels més xicotets amb la Festa dels Xiquets i el gran Festival Infantil.

A la nit, el nostre poble rebrà el mes de setembre amb un concert líric en l'Església dels Sants Joans i amb la molt esperada primera discomòbil de les festes, que tindrà continuitat en les dels dies 6 i 8 de setembre, esta última, després de l'actuació d'Antonio José.

Però, entre festa i festa… Hi ha més festa! La nit de Disfresses finalitzarà amb l'espectacle de Tallarina on Tour; la de Paelles, amb batalla d'orquestres i l'actuació de l'Orquestra València i el Grup Elefunck, i la gala solidària a benefici de Càritas conclourà amb el concurs de talents Invictus Xou, de Tele 7.

Els dies estaran replets dels tradicionals actes i espectacles que mai falten, entre ells, la Volta a Peu, la Nit de Coets, l'Ofrena de flors a la Mare de Déu i els festejos taurins del 7 de setembre.

No obstant això, algunes xicotetes novetats, com el parc infantil aquàtic, el concert de campanes en l'església, la batucada i la nova ubicació de la majoria de discomòbils, “per no molestar sempre els mateixos veïns”, segons el regidor de Festes, Juan Miguel Bayarri,  s'asseguraran de que estes siguen unes festes diferents.

Informa: Irene Mollá | Fotos: Sergio Maestro

 

08 Agost 2016
FaceBook  Twitter  

Altres