El XXIII Trofeu Festes Vila de Puçol de Billar a tres bandes ens espera

El Club Billar Sindicat Agrícola de Puçol ha organitzat per al pròxim 1 de setembre un torneig de billar en el seu local. Un campionat amb enfrontaments a sorteig que s'allargarà fins al dissabte 5, dia de la celebració de la final. Una manera de tancar un bon any i començar el següent amb més força.

A partir del pròxim dimarts 1 de setembre i fins al dia 5 es va a celebrar el XXIII Trofeu Festes Vila de Puçol de Billar a tres bandes. L'espai en què es va a disputar el campionat serà, com és habitual, al local del Club Billar Sindicat Agrícola de Puçol, en el carrer Sant Joan.

Es tracta d'un esdeveniment que es crea des del propi club, que sempre ha col·laborat i participat en la programació de les festes. El campionat està organitzat de la manera més neutra possible perquè no hi haja desavantatges, ja que es tracta d'enfrontaments a sorteig entre tots els participants. S'espera que siguen al voltant d'uns 20 jugadors.

El dia previ a l'inici del trofeu, dilluns 31, es celebrarà la presentació de l'acte en el local del club per a anar calfant els motors i anar ficant-se en situació.

Els dies 1, 2 i 3 de setembre, de 17 a 20 hores, es van a realitzar les partides prèvies que portaran als jugadors a la semifinal. El divendres 4 tindrà lloc a les 18 hores la semifinal, i el dissabte 5 a la mateixa hora la final per a decidir qui es porta el guardó.

Com explica Martí, organitzador i membre del club, “el dia de la final serà especial, ja que es celebrarà l'entrega de trofeus i hi haurà un vi d'honor per a tots els participants i assistents, posant la guinda final per a així tancar el trofeu”.

Quant al club, en la competició de lliga té jugadors que estan en primera i segona divisió, obtenint en primera la 3a posició molt prop dels segons. Estan contents amb el resultat però ens compten que es tracta d'una competició dura i molt disputada per a pujar a divisió d'honor. En segona divisió han quedat quarts.

En general ha sigut un bon any, amb uns resultats positius. Des del club ja esperen amb ganes la següent temporada per a intentar millorar i créixer en el món del billar.

Així que a partir del dia 1 de setembre tot el club ens espera amb les mans obertes perquè disfrutem del trofeu en el seu local. No ho oblideu!

Informa: Arnau Darós | Fotos: Sergio Maestro

699-final-trofeo-billar-2

24 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres