L'Ampli oferix per quart any un concert gratuït de rock a l'aire lliure en la platja

El 22 d'agost se celebra el 18é aniversari l'Ampli, associació de músics de rock de Puçol, amb un concert en la platja que es porta realitzant des de fa 3 anys. Este concert gratuït en la plaça Rosa dels Vents de la platja de Puçol comptarà amb l'actuació de 6 grups. Tots els assistents podran disfrutar del rock and roll des de les 18.30 fins a les 3.00 de la matinada.

L'Ampli ha tornat, i amb més ganes que mai! Enguany se celebra el 18é aniversari de la seua formació i, per això, ha organitzat el dia 22 d'agost una vesprada-nit de rock com a reivindicació de l'associació.

Per a donar un bon espectacle actuen ni més ni menys que 6 grups de l'associació: Underdrop, Infiltrats, The redneck losers, Aerial assembly, Com-back karma i Fins a la sacietat.

La primera part de la festa serà de les 18.30 fins a les 21.00 hores amb l'actuació dels tres primers grups, hi haurà una parada per a agafar forces i així seguir amb la música fins a les 3.00 de la matinada.

Un concert en què el públic estarà rodejat d'un ambient festiu tenint l'oportunitat de disfrutar de la bona música i una barra per a refrescar-te.

Fernando, un dels representants de l'Ampli, explica que “Este és el 4t estiu que se celebra un concert gratuït que va sorgir per a oferir al públic rock a l'aire lliure i per a promocionar entre veïns i turistes els grups locals. Mentres tots siga música i tots es divertisquen, salut i rock and roll”

I com diu Chuck Berry, cantant de rock dels anys 50,“el rock and roll és llibertat”. Així que, si eres un apassionat del rock and roll i de la música a l'aire lliure, no dubtes a acostar-te a la Plaça Rosa dels Vents, en la platja de Puçol.

Informa: Cristina Esteve | Disseny cartell: L'Ampli |Fotos: Sabín

691-concierto-ampli-2014-2

 

19 Agost 2015
FaceBook  Twitter  

Altres