Playbacks doblement fallers: amb Pasalo i amb Ismael Blesa

El dissabte 22 de novembre, les sis falles de la població van demostrar una vegada més que quan cal competir per premis, saben competir; però quan cal acostar el muscle, són les primeres a sumar-se a qualsevol causa. Els playbacks solidaris que organitza la Junta Local Fallera des de fa anys ha destinat en esta ocasió la seua recaptació a Pásalo, la Plataforma d'Acció Solidària Local de Puçol.

Xiquets i adults compartint escenari, tècnics d'una i una altra falla recolzant, fallers assistint com a públic i tot amb l'únic objectiu de recaptar fons per a una bona causa: ajudar els veïns de Puçol que més ho necessiten.

Encara que a última hora va haver-hi una novetat: alguns fallers que també son jugadors del Club de Futbol Sala Puçol van demanar permís per a col·locar una pancarta de suport a Ismael Blesa, el jugador número 5 del seu equip a què recentment se li ha detectat leucèmia, per la qual cosa la gran família del handbol està bolcant-se en tot tipus d'actes per a transmetre-li el seu suport.

No va fer falta molt més, perquè Ismael també porta anys implicat amb el món faller, i inclús va ser president infantil en 2013 de la Falla Molí de Vent, pel que la pancarta “La teua lluita és la nostra lluita, Ismael. Et volem” va ser coprotagonista de les 19 actuacions musicals celebrades en l'Espai Jove, incloent un grup de quatre rapers que van actuar en directe i la sorpresa final d'una cançó a càrrec de totes les falleres majors.

Molts detalls en una sola vetlada que demostren que el món faller sap estar en cada situació: quan cal divertir-se, es divertixen; quan cal treballar, treballen; i quan toca pensar en els altres, també saben com fer-ho.

Informa: Sabín | Fotos: José Luis Muñoz

fotos face

1064-entrega-dinero-pasalo

01 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  

Altres