Llibre de festes en versió digital: Novetat i tradició sí que són possibles

Les festes populars i patronals de Puçol ja estan ací. Un any més, els jóvens festers han preparat el que seran dos setmanes d'emoció i festa. Enguany porten diverses novetats com és l'actuació de L'Hongaresa, l'exposició de fotografia taurina o la col·laboració de Guadalupe Plata en la nit del rock. Si vols saber tot el que hi ha programat, al final d'este article tens un enllaç per al llibre de festes en versió digital: tota la programació en el teu mòbil o en el teu PC.

Les festes populars i patronals de Puçol estan molt prop i vénen carregades de novetats encara que tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos, esportius, musicals, taurins i la típica Ruta de la Tapa. El dissabte 23 d'agost comencen els actes festius amb el campionat de dards i parxís. A la nit hi haurà una discomòbil organitzada pels Festers.

El diumenge 24 d'agost tindrà lloc la tradicional Romeria al Cabeçol seguida de la Santa Missa. El dimarts 26 d'agost hi haurà una Gincana amb diferents proves esportives en la platja de Puçol amb la corresponent entrega de premis. A les 20:00 hores i com a novetat d'enguany tindrà lloc l'exposició de fotografia “Cano: Figura entre mestres” cedida pel Museu Taurí de València.

El dimecres 27 d'agost seguim amb més jocs, en este cas serà el campionat de truc en el Passeig de la Constitució. El divendres 29 d'agost és el dia més esperat dels festers ja que lluiran els seus vestits de gala en la presentació que es realitzarà en la Plaça del País Valencià.

El dissabte 30 d'agost comença l'exposició de Bonsais amb diversos tallers per als presents. A la nit tindrà lloc la llegendària Nit de Paelles amb l'actuació d'Empopats, i per a finalitzar la nit hi haurà discomòbil.

El diumenge 31 d'agost continua l'exposició de Bonsais combinada amb parcs infantils que tindran lloc en l'antiga estació de Renfe. A les 18:00 hores succeirà l'Ofrena de flors a la Mare de Déu al Peu de la Cruz. A la nit i per a finalitzar serà la nit de playbacks.

Per a començar Setembre, el dia 1 tindrà lloc la pujada de la Imatge de la Mare de Déu i a la nit una discomòbil organitzada pels Festers. El dimarts 2 de setembre hi haurà una concentració de tots els festers i seguit una Santa Missa en la Parròquia de Santa Marta. A les 20:00 hores se celebrarà un campionat de Futbol Sala i per a finalitzar el dia es realitzarà la nit de “varietats”

El dimecres 3 de setembre comença amb el cercavila a cavall per part dels festers i a la vesprada presidirà una Santa Missa com a homenatge als nostres majors. De seguit hi haurà un berenar. Al mateix temps, tindrà lloc la final dels distints campionats. A la nit i per a tancar el dia tindrà lloc la Nit del Rock amb la col·laboració de l'AMPLI i l'actuació estel·lar de  Guadalupe Plata, grups locals e invitats.

El dijous 4 de setembre serà el dia dels més xicotets ja que és la Festa dels xiquets amb una Santa Missa i un Festival Infantil amb concursos, jocs i begudes. A la nit tindrà lloc El Sopar Solidària i la Nit d'Albaes.

El divendres 5 de setembre és un dia carregat d'esdeveniments. A la vesprada té lloc la Volta a Peu  infantil i d'adults. A la nit serà l'esperada Cavalcada amb la participació de tots els col·lectius i associacions de la localitat. A continuació, hi haurà una discomòbil en la Plaça País Valencià.

El dissabte 6 de setembre tindrà lloc, com a novetat, un certamen de bellesa canina. A la vesprada es realitzarà la “entrà” de la Murta.Els coets i la discomòbil seran les encarregades de tancar la nit prèvia al dia de bous.

El diumenge7 de setembre és el tradicional dia de bous a Puçol: tancament al matí, baixada de caixons a la vesprada, desencaixonada de diversos bous i a mitjanit embolada.

El dilluns 8 de setembre començarà amb una despertà i la descoberta de la imatge de la Mare de Déu al Peu de la Cruz. Més tard, solemne missa concelebrada. A continuació, solemne processó. I a la nit, La Húngara actuarà en la Plaça del País Valencià. Al finalitzar el concert, es tancarà la nit amb una discomòbil.

El dimarts 9 de setembre, per a finalitzar les festes, es realitzarà una Solemne Missa Concelebrada, i a la vesprada Solemne Processó que finalitzarà amb un castell de focs artificials. A les 23:00 hores tindrà lloc el Musical “La volta al món en 80 minuts”.

Informa: Sara Moreno

info

750-programación-fiestas-2

26 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres