El torneig de parxís dóna el tret d'eixida a les festes 2014

El dissabte passat van començar les festes patronals i populars de Puçol. Al costat del campionat de dards que organitza el Club de Dards, es va realitzar el campionat de parxís en la plaça del País Valencià. L'esdeveniment va ser organitzat pels festers jóvens de 2014, i al finalitzar van realitzar un sopar entre l'organització i els participants.

48 parelles es van inscriure en total al ja tradicional torneig de parxís que va obrir les festes 2014 de Puçol. Sobre les 18:30 les parelles van començar a jugar amb bon ambient i puntualitat. “Ens ha sorprés perquè ha vingut molta gent. No hem tingut cap imprevist i hem completat l'horari” comenta Aitor Ballester, cap dels festers.

La final es va decidir entre la parella Yasmine Cap i Vicent Navarro que es van proclamar campions enfront de Sergio Caballer i José Antonio Esteve. Els premis van ser de 150 € per a la parella guanyadora i 50€ per a la parella finalista. Després de l'entrega de premis, es va realitzar un sopar compartida entre l'organització de l'esdeveniment i els participants en la plaça del País Valencià.

A la nit, la plaça del País Valencià també va ser l'escenari de la divertida discomóvil. Tant el torneig de dards com el de parxís van servir com prèvia de la romeria al Cabeçol que es va dur a terme durant el matí següent.

Informa: Sara Moreno | Fotos: Sabin

fotos face

789-Trofeo-parchis1

 

25 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres