Tic-Tac Tic-Tac les Festes 2014 ja estan ací, vine i inscriu-te!

Les Festes de Puçol 2014 ja estan a punt de començar i les inscripcions per als actes més destacats comencen el 19 d'agost. El lloc per a apuntar-te a la mítica Nit de paelles, a la divertida Cavalcada i al Sopar Solidari és el Departament de Festes (Casa del Bou). La resta d'inscripcions es fan en el moment de l'acte, via web o correu electrònic.

 A partir del dia 19 d'agost comencen les inscripcions als esdeveniments més destacats de la programació de Festes patronals i populars de Puçol. Un any més, el lloc de les inscripcions és el Departament de Festes (Casa del bou).

La mítica Nit de Paelles se celebrarà el 30 d'agost en l'antic camp de futbol i la inscripció serà del 19 al 27 d'agost. D'altra banda, les inscripcions al Sopar Solidari i a la Cavalcada també comencen el dia 19 d'agost i finalitzen el 2 de setembre. Per al sopar solidari s'ha d'abonar dos euros per participant. Totes les inscripcions seran de les 16 a les 21 hores.

A més d'aquets apuntaments, estan les inscripcions que ja han començat. El passat 1 d'agost va començar la inscripció per al torneig de Parxís i finalitza el 20 d'agost. La inscripció es realitza a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , en el Bar CaSanchis o mitja hora abans del torneig si hi ha places lliures. Cada parella haurà d'abonar 5 euros i pot haver-hi un màxim de 128 parelles.

Continuant amb les inscripcions que ja es duen a terme, la inscripció per als Jocs en la Platja va començar el dia 1 i també acaben el 23 d'agost. La inscripció es realitza a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. pero se paga 2'5 euros en el moment que comence esta,  i l'edat mínima dels participants és de 16 anys.

La Volta a Peu es realitzarà el 5 de setembre i les inscripcions van començar el 12 d'agost i finalitzaran el 3 de setembre. El preu de la inscripció és de 4 euros i es fa a través de la pàgina web www.elitesportnatura.es  Els corredors socis del Club d'Atletisme de Puçol han d'apuntar-se en les oficines del Poliesportiu Municipal.

Per a acabar i com a novetat d'enguany es va a realitzar un Certamen de bellesa canina el 6 de setembre. La inscripció serà el mateix dia del certamen des de les 17  fins a les 18:30 hores en l'antiga estació de Renfe. El preu per participant és de 10 euros.

Tic-Tac Tic-Tac… Les festes ja estan ací, participa en les dos setmanes més divertides i emocionants de l'any. Les Festes 2014 t'esperen, anima't i apunta't!

Informa: Sara Moreno| Fotos: Sabin

831-volta-peu-1

18 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres