L’Ampli organitza la primera edició del Sonic Case amb Guadalupe Plata i Euro-Trash Girl com a caps de cartell

Guadalupe Plata i Euro-Trash Girl encapçalen el cartell de la primera edició del Sonic Case, un esdeveniment cultural i musical que ha posat en marxa L’Ampli (l’Associació de Músics de Puçol) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i que es celebrarà el pròxim 3 de setembre. A banda d’estos dos grups, també actuaran dos grups locals més de L’Ampli que encara estan per confirmar.

 La primera edició del Sonic Case estarà emmarcada en les dates de les festes populars i patronals del municipi, encara que es tracta d’un espai propi ideat per L’Ampli. El recinte del concert serà la Plaça del País Valencia i l’accés serà lliure i gratuït per a tot el món.

Amb el Sonic Case se satisfan les aspiracions de L’Ampli, que sempre ha reclamat un espai propi per a la música en directe de qualitat, però que està allunyada dels circuits comercials. Per això, l’organització aposta des de la primera edició per dos bandes amb un ampli recorregut musical i un efervescent directe. A més, en aquest espai no només tindrà cabuda la música en directe, sinó que també hi haurà lloc per a xarrades-encontre amb professionals de distints àmbits de la música en la Comunitat Valenciana.

Guadalupe Plata é recent guanyador de 4 premis UFI (Unión Fonográfica Independiente) al millor artista de l'any, millor àlbum de rock, millor directe i millor fotografia promocional. Als premis UFI s’ha d’afegir el Premi IMPALA (Asociación Europea de Sellos Independientes) al millor disc independent de l’any, un premi que dóna vertigen amb només veure amb qui competien: John Grant, Nick Cave, Boards of Canada, Junip o Sigur Rós, o els anteriors guanyadors: Adele, The XX, Efterklang. A més, Guadalupe Plata és una banda acostumada a recórrer kilòmetres per tot el món: Estats Units, Mèxic, Brasil o alguns països d’Europa són un bon exemple.

D’altra banda, Euro-Trash Girl és una banda valenciana amb una llarga trajectòria musical que compta amb 3 àlbums editats des de 2003. Amb la garantia de qualitat que et proporciona haver actuat als Conciertos de Radio 3, Euro-Trash Girl van ser teloners de Cracker en les seues gires nacionals de 2006 i 2010. Entre els seus mèrits també trobem l’edició d’una versió del Cinnamon Girl de Neil Young amb la discogràfica americana American Laundromat Records al 2008. A la música d’Euro-Trash Girl s’endevina un gust pels sons americans de Wilco, Young Fresh Fellows, Neil Young o My Morning Jacket.

Per tancar el cartell d’aquesta primera edició del Sonic Case, també actuaran dos bandes locals de L’Ampli que encara estan per confirmar. D’aquesta manera, es donarà l’oportunitat a joves formacions musicals de tocar junt a gent ja consagrada.

Informen: Iván Esteve i José Alonso | Disseny cartell: José Alonso

658-SONIC-AMPLI-CONCIERTO2

23 Juliol 2014
FaceBook  Twitter  

Altres