Enguany, la falla del col•legi públic Jaume I ha sigut possible gràcies a l'espenta de l'AMPA

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del col·legi públic Jaume I ha sigut enguany la promotora de la falla del centre, en la que han participat els 332 alumnes, els 25 professors i un bon nombre de pares des de casa. El lema del monument, Puçol entre mar i muntanya, reflectix eixe afany de seguir avant, perquè encara que hi ha reivindicacions pendents... també cal pensar en el dia a dia.

Costa molt, però s'ho passen tan bé els alumnes que cal fer un esforç entre tots”, així s'expressa Juan Carlos Palmero, el director del col·legi públic Jaume I, mentres disfruta de la falla amb els alumnes durant el matí del divendres 14 en el pati del centre.

En les seues paraules s'intuïx eixa llarga reivindicació de professors i directors enfront de les distintes retallades que afectan la qualitat de l'ensenyança, però també la necessitat que els alumnes no siguen perjudicats. Per això, és el primer que ajuda a muntar els ninots, que distribuïx la traca, que arruixa de gasolina el monument i que, arribat el moment, agafa la metxa perquè tot es creme.

Abans, ha compartit dos hores de muntatge de la falla amb cada una de les aules (de 9 a 11 del matí), ha ajudat amb la megafonia mentres pares i personal de suport repartien el xocolate i els fartones (d'11 a 12), ha col·laborat amb la sorollosa globotà (a les 12 hores) i, ja a la vesprada, ha animat amb la seua música el ball de tots els alumnes entorn del monument que a les 16.30 hores ja havia quedat reduït a cendres.

Això sí, sense oblidar un xicotet moment de respir per a expressar el seu agraïment al claustre, als pares i als xiquets per l'extraordinària jornada de convivència. I és que, evidentment, cal seguir avant.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face fotos face  

267-falla-jaume-4

 

18 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres