Gloria Fuertes ha sigut la protagonista de la falla del col•legi públic d'educació infantil La Milotxa

Tres setmanes de treball dels 260 alumnes d'educació infantil, junt amb els 18 professors i la inestimable col·laboració dels pares han donat com resultat una atractiva falla en què tots els ninots, de fabricació artesanal a càrrec dels participants, estaven relacionats amb els contes de Gloria Fuertes.

A finals de febrer, després de finalitzar la cercavila disfressada com a fi de festa dels Carnestoltes, en el col·legi públic d'educació infantil La Milotxa van tornar a arromangar-se per a preparar la nova activitat.

Com sempre que organitzem activitats especials en este col·legi, han participat els 260 alumnes, els 18 professors i també els pares han tirat una mà, en este cas repartint el xocolate al llarg de tot el dia, xocolate patrocinat per l'empresa IRCO”, explica Pedro Gómez. “A més, els pares i, sobretot, les mares han col·laborat unflant globus per a la globotà que hem fet al matí”.

Un matí d'intensa activitat que va començar a les 9 hores amb la plantà del monument, seguida d'un descans per a disfrutar del xocolate sobre les 10 i, després del recreació, tocava dansar, perquè l'exercici i la música són obligats en totes les festes. A les 11.30 hores, la música va donar pas al soroll, amb una globotà en la que van participar pares, alumnes i professors, seguida de la visita a la falla per a fer-se les imprescindibles fotos. Visita en la que han estat presents el regidor d'educació José Mª Esteve i l'alcaldessa Merche Sanchis.

Ja a la vesprada, poc després de les 15 hores es van obrir les portes perquè els familiars pogueren immortalitzar amb les seues càmeres la creació dels seus fills i, una vegada havien arribat el camió de bombers i els voluntaris de Protecció Civil de Puçol, es va donar pas a la cremà.

Com és tradicional, va ser Vicent, el conserge del centre, l'encarregat d'arruixar els ninots i, a continuació, botar la metxa.

Ara toca descansar, però no per molt de temps, en quant tornen de vacacions començaran a preparar les activitats especials per a Pasqua… i és que en un centre que s'anomena La Milotxa, és evident que estes seran protagonistes de la nova festa conjunta entre pares, professors i alumnes.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro i Sabín 

fotos face fotos face  

266-crema-falla-la-milotxa-2

 

17 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres