Dos grups rapers actuen el dilluns en la falla Picaio: Diemc i Nassim i, com a tancament, Flow Yourself

Dilluns que ve 17 de març se celebra un concert de rap en la falla Picaio al finalitzar els playbacks. Dos rapers en primer lloc (Diemc i Nassim) i, a continuació, un grup format per gent de Puçol i Sagunt, que comença a sonar amb els seus raps de qualsevol tipus, FlowYourself. Adrián Castelló ens conta qui són.

En el concert actuaran prèviament Diemc i Nassim, que són dos rapers del segell SoundBlaster Rècords, que tocaran quan acaben els playbacks, i respecte al meu grup, ens anomenem FlowYourself. Toquem junts des de maig del 2013, i ens dediquem a fer rap sense necessitat DJ, és a dir, que la base la fem nosaltres amb instruments, en els que es troba una bateria, un teclista que a vegades toca la guitarra i jo, que sóc saxofonista.

El nostre estil va des d'un rap intimista fins a la crítica social, passant per molts temes variats. I el grup està format per Eusebio Almenar com a vocalista, Daniel Ródenas en el teclat i la guitarra, Jorge Grimaldos a la bateria i Adrián Castelló al saxòfon.

Vos esperem.

Informa: Adrián Castelló 

265-flow-yourself-3

14 Març 2014
FaceBook  Twitter  

Altres