El rock més pur torna a les festes de Puçol

El rock més pur torna a les festes de Puçol

L'Associació de l'Ampli torna a organitzar la Nit de Rock de les festes populars. Tres grups actuaran en la Plaça del País Valencià a partir de les 23:00 de la nit. Expected by Nobody, Fins a la Sacietat i Cromañones.

Com aquell vell amic de la joventut, la nit de rock torna a les festes d'enguany. Després de la gran celebració del XVI Aniversari de l'Associació de l'Ampli, organitzat en la platja el passat 17 d'agost, els músics del poble, tornen a la càrrega.

La nit promet una àmplia varietat d'estils de rock: Expected by Nobody basen la seua música en els gèneres del metall i l'hard rock, les bandes de referències, entre altres, són Metallica i Avenged Sevenfold. Fins a La Sacietat es presenten com un grup de rock i metall espanyol, tant en les versions com en els seus propis temes; alguns dels grups en què s'inspiren són Reincidents o Mägo d'Oz. Cromañones, grans veterans, porten un llarg recorregut pel camí del punk rock, amb un gran toc de The Ramones.

La inauguració de la nit tindrà lloc amb l'actuació d'Expected by Nobody, a les onze de la nit, un dels grups més jóvens de l'associació. Cap a mitjanit, Fins a la Sacietat seguirà la ronda, amb els seus temes madurats durant alguns anys i,  finalment, sobre l'una de la matinada, Cromañones, amb un toc més experimentat, seran els encarregats de tancar estos meravellosos espectacles.

Sens dubte, esta mescla de bona música, grans espectacles i l'ambient excepcional de les festes, convertiran a la plaça en un escenari perfecte per a marcar una nit inoblidable en estes festes.

A més, esta volta de l'Ampli a les celebracions patronals, pot ser una miqueta més. Pot ser el senyal que, en un futur, podem disfrutar de la bona companyia que oferixen els membres i la directiva d'esta associació. Esperem que la presència de l'associació es prolongue durant moltes edicions més.

Informa: Victòria Sanchis

820-concierto-ampli-fiestas-2

29 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres