Automòbils clàssics de visita en les nostres festes patronals

Automòbils clàssics de visita en les nostres festes patronals

El 25 d'agost, poc abans del començament de les Festes Patronals i Populars de Puçol, la Falla l'Antiga Muralla ha organitzat una exposició de cotxes antics per a celebrar, junt amb els ciutadans de la població, el quint aniversari de la falla.

El dia 25 d'agost, després de finalitzar la tradicional romeria al Cabeçol i la missa, a les 11.30 hores, s'inaugura l'exposició de vehicles antics en la Plaça del País Valencià, organitzada per la Falla l'Antiga Muralla en motiu de la celebració del seu aniversari. L'exposició comptarà amb cotxes d'època, que es podran disfrutar al llarg del matí i part de la vesprada en el lloc d'exposició.

A les 14 hores, a canvi d'un tiquet de 5 euros, que podem aconseguir en la Papereria Amparo (davant del mercat municipal, al costat del centre d'idiomes CEI i en la platja de Puçol), en el Bar Ca El Rallat (en la Plaça del País Valencià), en el Bar Novella (davant de la Casa de la Cultura) i per mitjà dels Festers 2013, la falla oferix a tots aquells que el compren un plat de paella i un refresc. Els tiquets es poden adquirir del 5 al 23 d'agost.

Finalment, a les 17 hores, comença el passeig dels vehicles antics per a la seua mostra, donant clausura a l'esdeveniment organitzat per la Falla l'Antiga.

Javier Rivera, president de la falla, ens conta: “A pesar de ser un acte que no s'ha celebrat abans en les Festes Patronals i Populars de Puçol, la gent del poble ha respost molt bé a esta novetat, a més de tots els aficionats que acudiran des de Massalfassar, Museros, Torrent, València, etc.”

Este acte organitzat pel quint aniversari d'esta falla està obert a tots els que s'acosten a disfrutar, “no sols és un acte per als fallers, és un acte per a tots aquells que vullguen vindre a veure'l, la gent del poble i de tota la de la contornada, per això hem volgut que forme part de la programació de les nostres festes locals”, declara Javier.

L'exposició de vehicles antics, un dels actes amb què donarà començament a les Festes Patronals i Populars de Puçol 2013; una celebració que el president de la falla i la fallera major, junt amb els fallers i falleres, volen compartir amb els seus veïns; i a la que estan invitats les sis falleres majors, junt amb els seus presidents, de les altres comissions falleres, els presidents i falleres infantils, la Junta Local Fallera i l'alcaldessa del municipi, Merche Sanchis, junt amb la corporació municipal.

Informa: Carla Alpont
Disseny cartell: Beatriz Rada

743-expo-vehiculos-antiguos-1

 

14 Agost 2013
FaceBook  Twitter  

Altres