La festa s’aproxima

La festa s’aproxima

El dijous 18 De Juliol, es va celebrar en l'Espai Social la Barraca la presentació del llibre de festes de la “Mare de Deu al Peu de la Creu” 2013, on vam poder disfrutar de la presència dels Festers 2013 junt amb els Festers Casats, l'Alcaldessa i membres de la corporació municipal, i de familiars i amics que van voler acompanyar l'acte.

El regidor de festes, Salvador Àvila Puchol, va dedicar unes paraules als festers, agraint-los el treball i compromís reflectit en el llibre de festes; als tècnics, responsables de l'edició i maquetació del llibre, i a més, a tots aquells que van col·laborar en este llibre per a donar-li forma.

També va explicar els esdeveniments programats dels que podrem disfrutar, i abans de finalitzar la seua intervenció, va recordar als presents que enguany seguix celebrant-se “la Ruta de la Tapa”, que donarà començament el 30 d'Agost fins al 9 de setembre.

Després de les paraules del regidor, era el torn dels Caps dels Festers 2013, Juan Carlos Martínez Esteve i Mercé Queva Durà, els que van parlar de la il·lusió i el goig que els rodeja en cada objectiu que donen per complit.

A més, molt consideradament, van dedicar unes paraules a tots els veïns del nostre poble, que, a pesar de la situació econòmica que vivim, han col·laborat.

També van agrair l'aportació a tots aquells que han fet el seu treball possible (abonats, col·laboradors, patrocinadors, etc.) i un agraïment especial a Amparo Moreno i a totes aquelles persones que desinteressadament han ajudat per a crear la història que trobem en el llibre.

Van agrair a l'ajuntament, la confraria, i als col·laboradors de l'elaboració del llibre per tot el suport i treball que han dedicat per a ajudar-los.

Es va projectar la part històrica del llibre, que enguany representa una part important del nostre poble i les seues tradicions: la indumentària típica que adorna les nostres festes patronals.

I finalment, el Cap, va desitjar a tots els presents que les festes foren per a tots els gustos, que les disfruten i amb un somriure va desitjar “sobretot que no ploga”.

Tots els preparatius estan preparats, s'aproxima el moment, la festa ja està ací.

Informa: Carla Alpuente

Fotos: Beatriz Rada

mas-fotos_facebook

750-Presentacin-libro-2013-5

 

23 Juliol 2013
FaceBook  Twitter  

Altres