Cavalcada, sopar popular, jocs infantils, desencaixonades i embolades componen el programa d'actes d'El Barrio

Cavalcada, sopar popular, jocs infantils, desencaixonades i embolades componen el programa d'actes d'El Barrio

Com és tradicional, la penya taurina El Barrio organitza dos caps de setmana de festejos populars i taurins, en este cas els dies 21, 22, 28 i 29 de setembre. Encara que l'origen de la festa és eminentment taurí, amb el temps la penya ha consolidat una programació en què la participació ciutadana és el seu fort, amb activitats destinades per a tota la família.

Potser no moga tantes carrosses com la de festes, però en els últims anys la cavalcada d'El Barrio s'ha convertit en una cita obligada no sols per als residents en la zona, sinó també per a altres amics i veïns que se sumen a un recorregut on l'enginy i la gràcia són les notes dominants.

Enguany la cavalcada és l'acte que obri les festes d'El Barrio, el divendres 21 a les 19.30 hores. Un parell d'hores després, quan ja s'haja esgotat la gasolina per a les carrosses —i també per als carrosses que les piloten—, serà el moment de reposar forces en la plaça del País Valencià, amb el sopar popular. I si a algun li queden forces, podrà desfogar-se en la discomòbil fins a… bo, fins que el cos aguante.

El dissabte 22, igual que succeïx amb el 29, la programació es reserva exclusivament per als actes taurins: a la vesprada, desencaixonada de diversos bous i vaques de Jaume Bosch El Saliner; poc abans de la mitjanit, comencen les embolades.

Entre ambdós sessions taurines, la jornada del divendres 28 es dedica als més xicotets: jocs infantils i una xocolatà serviran per a poder presumir que tots tenen el seu buit en les festes del “seu” barri.

Informa: Sabín

875-paellas_barrio

 

19 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  

Altres