Les festes d'El Barri creuen l'equador amb algun alt i baix

Les festes d'El Barri creuen l'equador amb algun alt i baix

Els festejos de la barriada de Sant Claudio, més conegut com El Barrio, han començat este cap de setmana, 16 i 17 de setembre, amb la realització d'actes populars com el bou de cartó o el sopar popular i una jornada taurina que va finalitzar sense cap contratemps.

 

El Barrio obri les seues festes amb el tradicional bou de cartó, un carretó amb rodes que es convertix, un any més, en l'acte estrela del primer dia de festes.

A les nou de la nit es va produir l'embolada del bou de cartó en la plaça del País Valencià i contornada. Un acte que va tindre un èxit rotund i en el qual els xiquets van disfrutar molt i es van convertir per unes hores en autèntics toreros.

A continuació va tindre lloc en la mateixa plaça el sopar popular, que va comptar amb la participació de més de 600 persones, un dada que deixa constància que a pesar que estem en època de crisi no oblidem les festes de les nostres barriades, que cada any compten amb un buit en les nostres agendes.

Un sopar gratuïta per a tots els abonats del cartó de festes que durant tot un any contribuïxen amb la penya taurina El Barrio, i que fan possible que estes festes es realitzen. La resta d'assistents tan sols va haver de pagar 5 euros per un sopar en la que no va faltar de res, refrescos, cervesa, sangria i picoteig per a tots els presents.

”Enguany ha assistit menys gent al sopar, però encara així, estem molt satisfets perquè continua existint una elevada participació i això és el que compte”, comenta Alfonso Àvila, membre de la comissió El Barrio.

Una nit que va finalitzar amb una discomóvil que va amenitzar la jornada festiva fins quasi les dos de la matinada.

I el cap de setmana pròxim ve carregat amb més actes populars i taurins: “la setmana que ve es realitzarà l'acte més multitudinària de les festes, la gran cavalcada, des de la comissió invitem tota la població que participe i que vinguen i ens acompanyen en una vetlada que tots els anys té un èxit absolut”, afirma Alfonso. “I respecte a la jornada taurina dir que vam tindre la baixa d'un bou, i a pesar que el resultat no va ser l'esperat, el dia va finalitzar sense cap contratemps”.

Unes festes de barri que han creuat l'equador amb algun alt i baix, ara només falta esperar que els festejos d' El Barrio finalitzen amb tots els luxes, tal com es mereixen tots els veïns i membres de la penya taurina que han treballat durant tot un any perquè estes festes es facen realitat.

Informa: Lorena Reolid

631-paellas_barrio-2

fotos_noticia


23 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres