Una riallada val més que mil paraules, diversió en els jocs tradicionals

Una riallada val més que mil paraules, diversió en els jocs tradicionals

El primer dia del mes de setembre ha vingut carregat d'activitats destinades a tot tipus d'edats. Al matí la tercera edat ha gaudit d'un excel·lent dinar en el restaurant Puçol. A la vesprada els protagonistes han sigut els xiquets que han disfrutat d'una divertida sessió de jocs tradicionals.

Esta activitat organitzada pels festers per a portar la diversió als més xicotets s'ha realitzat en l'antic camp de futbol a les sis de la vesprada. Les modalitats han sigut menjar meló, llançament de pinyol d'oliva i menja la poma.

La modalitat de menjar meló va tindre com a finalistes a Josep, Manuel, Adrián i Neus, convertint-se Josep en el guanyador. En el llançament de pinyol d'oliva el primer lloc va ser per a Brian i en la final de menja la poma van estar les parelles formades per Zaira i Angels, Neus i Jeni i Brian i Gonzalo, sent estos últims els guanyadors.

La vesprada va finalitzar amb una guerra d'aigua, en la que els xiquets es van convertir per un moment en enemics dels festers, organitzant tots junts una batalla campal a tota regla. A més tots els assistents van disfrutar d'un berenar organitzada pels festers.

“Estem molt contents amb el resultat de l'activitat, ens hem rigut un muntó i hem disfrutat com a xiquets” comenta Mª Jesús Esteve, una de les festeres organitzadores de l'esdeveniment.

Una vesprada molt divertida en la que no sols van disfrutar els xiquets, els pares també van passar una bona jornada contemplant com els seus fills competien en cada una de les modalitats. Una activitat que va tindre una participació de més de 40 xiquets i els únics sons que es van escoltar en tota la vesprada van ser les carcallades de tots els assistents.

Informa: Lorena Reolid

560-juegos_tradicionales2

fotos_noticia


02 Setembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres