El raonament, l'estratègia i l'atzar acompanyen a les festes populars

El raonament, l'estratègia i l'atzar acompanyen a les festes populars

L'activitat vespertina del dilluns 29 d'agost preparada pels festers del 2011 va ser l'habitual torneig de jocs de taula que es va celebrar, com ja és habitual, en el passeig de la Constitució a partir de les 6 de la vesprada.

Enguany el torneig ha tingut una bona recepció per part dels veïns de Puçol. “Hi havia més gent de l'esperada segons havíem previst per anys anteriors, inclús ens van quedar curts de cadires”, comenta satisfet Javier Gimeno, un dels festers jóvens d'enguany.

Els jocs que es van practicar van ser el parxís, amb una participació de catorze parelles, el dòmino, que va comptar amb quatre parelles i huit persones van jugar al xinxàs. No obstant, el joc que més va triomfar sens dubte va ser el truc, que va tindre una participació de vint parelles.

Els guanyadors de cada modalitat van rebre una copa i a més tots els participants van disfrutar davall un radiant sol d' un berenar gratuït oferida pels festers. “Va ser una vesprada molt completa en la que tots ens divertim molt, no obstant hem treballat molt dur perquè esta activitat isquera perfectament” explica Javier.

Els guanyadors del dòmino van ser Carlos i Alicia, fills de festers casats, i els subcampions els festers Óscar i David. En el xinxàs, el subcampió va ser Javier Gimeno, fester d'enguany i la copa va ser per a Asun, una veïna de la localitat.

En la modalitat del truc tenim a la parella formada per José i Pitu com a subcampions i a Josep Bosch i Sergio Marco com a guanyadors del torneig. Enrique Martí i Aída es van convertir en els subcampions del torneig de parxís. Les guanyadores van ser Mª Angeles Bosch i Carmen Feliu.

Una divertida vetlada on els jocs de taula, una iniciativa que en principi es va destinar per als més jóvens, es convertix en una activitat destinada a tot tipus d'edats, des dels més xicotets fins als més ancians.

Un passatemps que no requerix esforç físic i on les claus del joc són el raonament, l'estratègia i on l'atzar es convertix en una part important del joc.

Informa: Lorena Reolid
Fotos: Lucía García

548-_Juegos_mesa_5

 fotos_noticia

 

30 Agost 2011
FaceBook  Twitter  

Altres